counter

Survivor All Star: Έτσι φτάσαμε στην αποβολή Πιλίδη και Γκότση! Η εμπλοκή Καραγκούνια

Survivor All Star: Έτσι φτάσαμε στην αποβολή Πιλίδη και Γκότση! Η εμπλοκή Καραγκούνια
Survivor All Star: Έτσι φτάσαμε στην αποβολή Πιλίδη και Γκότση! Η εμπλοκή Καραγκούνια

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor All Star” ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση, με τον ίδιο να αναφέρει: «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

Δείτε επίσης! Survivor All Star Τρέιλερ: Σε πελάγη ευτυχίας ο Ασημακόπουλος μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση

Survivor All Star - Έτσι φτάσαμε στην αποβολή των Γκότση και Πιλίδη

Σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου, ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή “Πρωινό μας” παρουσίασε πως φτάσαμε στην αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη νύχτα της δημοπρασίας ο Τάκης Καραγκούνιας κατήγγειλε τον Ηλία Γκότση για κινητό και φαγητό. Μετά την πρώτη έρευνα που έγινε από την παραγωγή, ο μισθοφόρος ρωτήθηκε για τις καταγγελίες αυτές κι εκείνος απέσυρε την καταγγελία για το κινητό, επέμεινε όμως στο φαγητό.

«Σε έρευνα που έγινε παραδέχτηκε πως έγινε κατάθεση 300 ευρώ από τον Γιωρίκα Πιλίδη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του λόκαλ, ότι τα εισέπραξε, μέσα από το κινητό του και ο λόκαλ παρέδωσε χειρόγραφη λίστα με τα ψώνια του Γκότση. Η χειρόγραφη λίστα ήταν γραμμένη στα Αγγλικά και μεταξύ των τροφίμων που θα έτρωγε καθημερινά ο Ηλίας Γκότσης, αναγράφονται και καπνικά προϊόντα  και αναψυκτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρτσώλης.

Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, ανέφερε επίσης πως τη νύχτα του συμβουλίου που βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου υποψήφια, οι δύο παίκτες ρωτήθηκαν για τις καταγγελίες. Ο Γιωρίκας Πιλίδης από την πλευρά του το παραδέχτηκε κατευθείαν, ενώ ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε παραβίαση.

Μετά την άρνηση του Ηλία Γκότση, ο “Λόκαλ” εμφανίστηκε στο συμβούλιο και τον υπέδειξε, ως τον άνθρωπο που του έδωσε τη λίστα με τα ψώνια. Η άρνηση του Γκότση στηρίχτηκε στο γεγονός ότι η λίστα είναι γραμμένη στα αγγλικά και ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικά.

Μάλιστα, ο Ηλίας Γκότσης ρωτήθηκε πέντε φορές και αρνήθηκε και τις πέντε ότι έχει φάει οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR