counter

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ αποχαιρετά τον Ντάμπλντορ - "Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός"

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ αποχαιρετά τον Ντάμπλντορ - "Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός"
Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ αποχαιρετά τον Ντάμπλντορ - "Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός"

Φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή του Μάικλ Γκάμπον, τον κινηματογραφικό Ντάμπλντορ, απέτισε ο πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ.

«Με την απώλεια του Μάικλ Γκάμπον ο κόσμος έγινε σημαντικά λιγότερο διασκεδαστικός. Ο Μάικλ Γκάμπον ήταν ένας από τους πιο λαμπρούς, αβίαστους ηθοποιούς με τους οποίους είχα ποτέ το προνόμιο να συνεργαστώ, αλλά παρά το τεράστιο ταλέντο του, αυτό που θα θυμάμαι περισσότερο από αυτόν είναι το πόσο διασκέδαζε κάνοντας τη δουλειά του. Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός. Αγαπούσε τη δουλειά του, αλλά ποτέ δεν φαινόταν να τον καθορίζει. Ήταν ένας απίστευτος αφηγητής ιστοριών και ανέκδοτων και η συνήθεια του να θολώνει τις γραμμές γεγονότων και μυθοπλασίας όταν μιλούσε σε δημοσιογράφους σήμαινε ότι ήταν επίσης ένας από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους με τους οποίους ήθελες ποτέ να κάνεις press tour», ανέφερε ο ηθοποιός σε δήλωσή του στο variety.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θυμήθηκε επίσης ότι πέρασε τον περισσότερο χρόνο με τον Μάικλ Γκάμπον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας» και είπε ότι έκανε τη δουλειά «πιο αξέχαστη και χαρούμενη από ό, τι είχε δικαίωμα να είναι».

«Λυπάμαι πολύ που έμαθα ότι πέθανε, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων για το γεγονός ότι είμαι ένας από τους τυχερούς ανθρώπους που κατάφεραν να δουλέψουν μαζί του», κατέληξε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Θυμίζουμε πως ο Μάικλ Γκάμπον έφυγε από τη ζωή από πνευμονία στις 27 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 82 ετών.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR