counter

Μάικλ Γκάμπον: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του "Ντάμπλντορ" - Δεν άφησε τίποτα στην ερωμένη του

Μάικλ Γκάμπον: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του "Ντάμπλντορ" - Δεν άφησε τίποτα στην ερωμένη του
Μάικλ Γκάμπον: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του "Ντάμπλντορ" - Δεν άφησε τίποτα στην ερωμένη του

Ο Μάικλ Γκάμπον άφησε την περιουσία του ύψους 1,5 εκατομμυρίου λιρών στη σύζυγό του και απολύτως τίποτα στη μακροχρόνια ερωμένη του με την οποία είχαν μάλιστα μαζί δύο έφηβους γιους.

Ο ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία ως Άλμπους Ντάμπλντορ στον "Χάρι Πότερ", τακτοποίησε οικονομικά την Λέιντι Γκάμπον, αλλά δεν άφησε ούτε λίρα στην Φίλιπα Χαρτ, η οποία ήταν 25 χρόνια μικρότερή του.

Μετά τον θάνατό του τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 82 ετών, η διαθήκη του δημοσιεύτηκε σήμερα, δείχνοντας ότι σχεδόν ολόκληρη η περιουσία πέρασε στη Λέιντι Γκάμπον. Η ίδια αναφέρεται ως εκτελεστής της διαθήκης μαζί με τον γιο της, Φέργκους, ο οποίος είναι 60 ετών. Προβλέπεται ότι η περιουσία του ηθοποιού, φτάνει το ποσό των 1.465.882 λιρών. Επίσης, η περιουσία θα περνούσε στον Φέργκους αν η μητέρα του είχε πεθάνει πριν από τον σύζυγό της.

Παρόλα αυτά, η Χαρτ, η οποία ζούσε ανοιχτά με τον παντρεμένο Γκάμπον (ο οποίος έχει τον τιμητικό τίτλο σερ) σε ένα αρχοντικό στο δυτικό Λονδίνο, δεν θα λάβει τίποτα! 

Διαβάστε επίσης: Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ο Χάρι Πότερ αποχαιρετά τον Ντάμπλντορ - "Ήταν χαζός, ασεβής και ξεκαρδιστικός"

 

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, τον 17χρονο Τομ και τον 15χρονο Γουίλιαμ, τα οποία έλαβαν ο καθένας 10.000 λίρες και ένα τρόπαιο.  Και στους δύο δίνεται από μια ασημένια καρδιά του βραβείου θεατρικού ηθοποιού του «Variety Club of Great Britain». Ο μεγαλύτερος γιος θα πάρει το βραβείο που απονεμήθηκε στον πατέρα του το 1987, ενώ ο μικρότερος θα πάρει το τρόπαιο που έλαβε το 2000. 

Η Χαρτ αρνήθηκε να πει στη Daily Mail αν γνώριζε ότι είχε μείνει έξω από τη διαθήκη. Δήλωσε μονάχα: «Δεν είναι δική μου δουλειά. Πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό».

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR