counter

Ηθοποιός του "Χάρι Πότερ" εξομολογείται: "Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω"

Ηθοποιός του "Χάρι Πότερ" εξομολογείται: "Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω"
Ηθοποιός του "Χάρι Πότερ" εξομολογείται: "Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω"

Πως δεν μπορεί πλέον να περπατήσει και ότι φοβάται πως σύντομα θα βρεθεί σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της «μεγάλης ζημιάς στην υγεία της» αποκάλυψε η Μίριαμ Μάργκολιζ.

Η 82χρονη ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή ως καθηγήτριας Sprout από τις ταινίες «Χάρι Πότερ», εκμυστηρεύτηκε ότι δυσκολεύεται να περπατήσει λόγω στένωσης της σπονδυλικής της στήλης.

Η Μίριαμ Μάργκολιζ μίλησε επίσης για τον τρόπο ζωής της στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε ότι τώρα μετανιώνει για κάποιες επιλογές υγείας που έκανε.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη στην εκπομπή «How To Fail», η 82χρονη ηθοποιός είπε: «Το μόνο πράγμα που δεν έχω κατακτήσει και θα έπρεπε να έχω κατακτήσει είναι το βάρος μου. Είμαι μια μάζα από λίπος. Είμαι χοντρή. Και το να είσαι χοντρή και 82 ετών είναι πραγματικά αξιολύπητο.

Διαβάστε επίσης: Ο Xάρι Πoτερ επιστρέφει και γίνεται σειρά με νέους ηθοποιούς: Η επίσημη ανακοίνωση και το πρώτο teaser

Είναι μια τέτοια ήττα. Ένα τσουρέκι με κρέμα, μια σοκολάτα, μια μερίδα ψιλοκομμένο συκώτι είναι πιο σημαντικά από την υγεία σου και την αισθητική σου παρουσίαση; Όχι, δεν είναι πιο σημαντικό, είναι απλώς απληστία, έλλειψη πειθαρχίας, όλα τα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι για τον εαυτό μου.

Είναι μια μεγάλη αποτυχία και εξαιτίας αυτού έχω σπονδυλική στένωση, δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω πολύ.

Έχω περιορίσει τη ζωή μου εξαιτίας της λαχτάρας μου για κέικ ή ψιλοκομμένο συκώτι και cheesecake. Όλοι αυτοί οι παραλογισμοί, δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο άπληστη, υπήρξα πιο δυνατή. Τα κάνω όλα μαντάρα από την απληστία και νομίζω ότι είναι ντροπή.

Θέλω να πω, κοιτάξτε την Καμίλα, τη βασίλισσά μας, είναι μια όμορφη γυναίκα, έχει το σώμα της σε φόρμα. Μου αρέσει σαν άτομο... Είναι υπέροχη και φροντίζει τον εαυτό της. Δεν ήταν χαρά, ήταν τεμπελιά, ήταν απληστία - και το μετανιώνω. Θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη, θα ήθελα να έχω πιο επίπεδη κοιλιά, πιο δυνατή πλάτη και πιο μακριά πόδια. Αλλά γαμώτο, εδώ είμαι».

Πηγή φωτογραφίας: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR