counter

Χάρι Πότερ: Ο κασκαντέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ γύρισε ντοκιμαντέρ για το ατύχημα στα γυρίσματα που τον άφησε παράλυτο

Χάρι Πότερ: Ο κασκαντέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ γύρισε ντοκιμαντέρ για το ατύχημα στα γυρίσματα που τον άφησε παράλυτο
Χάρι Πότερ: Ο κασκαντέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ γύρισε ντοκιμαντέρ για το ατύχημα στα γυρίσματα που τον άφησε παράλυτο

Ο σωσίας του Ντάνιελ Ράντκλιφ στο Χάρι Πότερ, Ντέιβιντ Χολμς, μιλά για τον σοβαρό τραυματισμό στα γυρίσματα που του άλλαξε για πάντα τη ζωή, στο ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 15 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. EST και ονομάζεται David Holmes: The Boy Who Lived.

Ο 42χρονος Χολμς έκανε τον Χάρι Πότερ και στις οκτώ ταινίες της σειράς μέχρι που συνέβη ένα ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Deathly Hallows: Μέρος 1 το 2010 που τον άφησε παράλυτο

Τι λέει ο κασκαντέρ του Ντάνιελ Ράντκλιφ για το ατύχημα στα γυρίσματα

Ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Τετάρτη για το ντοκιμαντέρ του HBO David Holmes: The Boy Who Lived παρουσιάζει τον Χολμς ως έναν έφηβο γυμναστή που δεν «ήξερε τι πάει να πει φόβος», σύμφωνα με τους γονείς του, και βρήκε την «καλύτερη δουλειά στον κόσμο» ως ο αντικαταστάτης του Ράντκλιφ, όμως τελικά αυτή η δουλειά αποδείχτηκε να είναι εκείνη που θα του άλλαζε τη ζωή για πάντα, όχι όμως όπως φανταζόταν.

«Θυμάμαι ότι αμέσως μετά το σπάσιμο του αυχένα μου, είπα: "Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω"», λέει ο 42χρονος στο τρέιλερ. «Πριν από το ατύχημά μου, τα πάντα είχαν να κάνουν με το να είσαι κουλ και να είσαι κασκαντέρ. Τώρα έχει να κάνει με το να είσαι παρών. Έχω τόση πολλή αγάπη στη ζωή μου. Είχα μια τόσο τρελή ζωή. Τέτοια σκαμπανεβάσματα. Αλλά κατάφερα να βρω το φως στα πιο σκοτεινά μέρη».

Ανεβάζοντας το τρέιλερ στο Instagram, ο Ντέιβιντ είπε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να μπορεί να μοιραστεί το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται εδώ και μια δεκαετία. «Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι με τον κόσμο το ταξίδι μου. Πολλή αγάπη, σκληρή δουλειά αφοσίωση και υποστήριξη για να υπάρχω απλά και μόνο. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι έχουν συμβάλει όχι μόνο στη ζωή μου, αλλά και σε αυτό το έργο. Συχνά λέγεται ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί, και οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τη ζωή κάποιου που έχει τραυματιστεί στο νωτιαίο μυελό». γράφει ο ίδιος. 

Διαβάστε επίσης: Ηθοποιός του "Χάρι Πότερ" εξομολογείται: "Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω"

 

Ο Ράντκλιφ απί τη σειρά του, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έβλεπε στο πρόσωπο του Χολμς «τον μεγαλύτερο αδελφό του», όμως όλα αυτά άλλαξαν όταν ο Χολμς κατά τη διάρκεια μιας σκηνής έσπασε ακαριαία τον αυχένα του και έμεινε στο νοσοκομείο για έξι μήνες.

«Αυτό το τρομερό πράγμα συνέβη στον Ντέιβιντ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω σαν να είναι η ζωή του μια τραγωδίαΟ τρόπος με τον οποίο η ζωή του επηρέασε τους ανθρώπους γύρω του σημαίνει ότι είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να φανταστεί κανείς», λέει ο ίδιος, ενώ  ένα μέλος του συνεργείου που εμφανίζεται στο τρέιλερ αποκάλεσε το ατύχημα «τη χειρότερη μέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία που είχα ποτέ».

«Καθώς ο Ντάνιελ και οι πιο στενοί συνάδελφοι του Ντέιβιντ συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν τον Ντέιβιντ και την οικογένειά του στη στιγμή που το έχουν ανάγκη, η επιμονή και η γενναιότητα του Ντέιβιντ γίνεται η μεγαλύτερη πηγή δύναμης και έμπνευσης», αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, του οποίου την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Ράντκλιφ και ο Χολμς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Holmes (@davidholmes83)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR