counter

Νόνη Δούνια: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

Νόνη Δούνια: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα
Νόνη Δούνια: Η on camera αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Νόνη Δούνια, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Η ίδιαι, μεταξύ άλλων, απάντησε στα όσα είπε για εκείνη ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ αναφέρθηκε και στην αντικατάστασή της στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού "Ακόμα δεν Είδες Τίποτα".

Δείτε επίσης! Δημήτρης Παπανώτας για Νόνη Δούνια: "Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, θα τους μάθει μόντελιγκ;"

Όσα είπε η Νόνη Δούνια

«Δυστυχώς εν έτη 2024, οι γυναίκες καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα στερεότυπα όσον αφορά στις γυναίκες. Μιλάμε για ισότητα φύλων αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, η ίδια είπε: «Δεν απαντώ. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και να ανοίξω διάλογο. Μπορεί να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει, όπως και εμείς οι γυναίκες μπορούμε να έχουμε άποψη και να την εκφράζουμε όποτε θέλουμε. Θέλω να σεβαστείτε το γεγονός πως δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε ότι είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ευρωβουλή και το modelling. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα και όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη. Μόλις, χθες Πέμπτη στη Βουλή κατηγοριοποιήθηκαν οι γυναίκες και το θεωρώ πάρα πολύ σεξιστικό και λάθος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

Η Νόνη Δούνια για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές και την εκπομπή του Mega, δήλωσε: «Επειδή θα χρειαστεί να φύγω από την εκπομπή λόγω ευρωεκλογών, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με τη θέση μου. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κυρία ή πολλοί άνθρωποι στη θέση μου στην εκπομπή. Άδεια καρέκλα δεν θα υπάρχει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR