counter

Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η ιστορία αγάπης, τα δύο παιδιά και το “βελούδινο” διαζύγιο που μας ξάφνιασε!

Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η ιστορία αγάπης, τα δύο παιδιά και το “βελούδινο” διαζύγιο που μας ξάφνιασε!
Νίνο - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η ιστορία αγάπης, τα δύο παιδιά και το “βελούδινο” διαζύγιο που μας ξάφνιασε!

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και, χωρίς αμφιβολία, ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο τραγουδιστής και η χρυσή γόνος της οικογένειας Βαρδινογιάννη γνωρίστηκαν λίγα χρόνια μετά τη συμμετοχή του Νίνο στο Fame Story και, συγκεκριμένα στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Spicy. Η φιλία τους και η επαγγελματική τους σχέση εξελίχθηκε σε τρυφερό έρωτα και τα πρώτα δημοσιεύματα για τον δεσμό τους «πήραν φωτιά» στις αρχές του 2010. Κοινή αγάπη και των δύο η μουσική, η οποία τους ένωσε από την πρώτη στιγμή.

Για αρκετά μεγάλο διάστημα, τόσο ο Νίνο, όσο και η Χρυσή δεν επιβεβαίωναν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι, εξάλλου, ανέκαθεν κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν θέλησε ποτέ να δώσει δικαιώματα για συζητήσεις.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο του 2011 και από τότε, ακολούθησαν σπάνιες κοσμικές έξοδοι, καθώς προτιμούσαν να μη δίνουν «τροφή» για συζητήσεις και σχόλια στα media.

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Toν Δεκέμβριο του 2012, κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Νίνο και η Χρυσή ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ τον Φεβρουάριο του 2013 έρχεται στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους Γιώργος.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχω καταλάβει ότι θα γίνω πατέρας, θα το καταλάβω όταν μου συμβεί. Έχω τρομερή ανυπομονησία να δω τον γιο μου, δεν μπορώ να περιμένω" είχε δηλώσει ο Νίνο, λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του.

Το 2014, υποδέχονται και την κόρη τους, που παίρνει τα ονόματα Κάρεν – Αγάπη και η ευτυχία τους ολοκληρώνεται. Ξέρουν πια ότι τα παιδιά τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και θα τους ενώνουν για πάντα.

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Νίνο και η Χρυσή αποφάσισαν να πάρουν ένα «βελούδινο» διαζύγιο, επιλέγοντας να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους.

“Έχουμε μεγαλώσει πολύ διαφορετικά, είμαστε από άλλους πλανήτες. Δε θεωρώ ότι κάποιος απ' αυτούς είναι σωστός και ο άλλος λάθος. Όμως, όπως τα έφερε η ζωή, αυτοί οι δυο πλανήτες συναντήθηκαν. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά ξαφνικά ακούμε ένα ωραίο τραγούδι και λιώνουμε και οι δύο από ευχαρίστηση. Μας συνδέουν πολλά.”, είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Τελικά το δικό τους παραμύθι, δεν είχε happy end…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR