counter

Νίκος Τράκας: Η εξομολόγηση για την αλωπεκία και η επιτυχία στο Masterchef

 Νίκος Τράκας: Η εξομολόγηση για την αλωπεκία και η επιτυχία στο Masterchef
Νίκος Τράκας: Η εξομολόγηση για την αλωπεκία και η επιτυχία στο Masterchef

Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη είναι οι δύο φυναλίστ που θα βρεθούν στον τελικό του MasterChef. Ο ίδιος, είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη του οντισιόν και εμείς ετοιμάσαμε για εσένα το βιογραφικό του, με στοιχεία από την ζωή του και όσα θέλεις να γνωρίζεις για εκείνον. 

Νίκος Τράκας: Το βιογραφικό του

Στο βιογραφικό του σημείωμα πριν μπει στο MasterChef ο Νίκος Τράκας, είχαμε δει ορισμένες πληροφορίες για εκείνον: "Το μοντέλο και πρώην manager σε χώρο της εστίασης, έρχεται ως «μοναχικός λύκος» για να διακριθεί στο MasterChef. Πλέον αποδέχεται και θεωρεί προτέρημα τη διαφορετική εικόνα του, έχει κάνει το σώμα του καμβά για τατουάζ και δεν επηρεάζεται από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δηλώνει οργανωτικός και όταν χρειάζεται ανταγωνιστικός, ενώ μπορεί να δυσκολευτεί με την έλλειψη καθαριότητας στο σπίτι του MasterChef", έλεγε το bio.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό, η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο και το Masterchef

Ο Νίκος Τράκας ετοίμασε για τους σεφ στην πρώτη του οντισιόν κουσκους με πέστο από σπαράγγι, δυόσμο και φουντούκι με ξινομυζήθρα και μια κρέμα από γαρίδες. Η διαδρομή του ήταν μεγάλη, αλλά πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη νίκη!

Νίκος Τράκας: Η εξομολόγηση για την αλωπεκία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

«Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι! Από τα 10 μου χρόνια και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω ότι οποιασδήποτε άνθρωπος παθαίνει κάτι παρόμοιο είναι δύσκολο. Αλλά ότι και να είναι, είναι στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει κάτι που να με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελινγκ σε αυτό!», είπε στην κάμερα ο Νίκος Τράκας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR