counter

Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό, η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο και το Masterchef

Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό, η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο και το Masterchef
Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό, η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο και το Masterchef

Η Μαρία Μπέη είναι αναμφίβολα από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Masterchef, η οποία και έχει φτάσει μια ανάσα πριν τον τελικό. Φυσικά, αναζητήσεις για την ηλικία, την καταγωγή αλλά και την σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο, όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη!

Μαρία Μπέη: Το βιογραφικό της

Η ηλικία που έχει η Μαρία Μπέη είναι 24 ετών και αν και αρκετά νεαρή, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της γαστρονομίας. Η καταγωγή της είναι από την Πιερία και παρά το ότι οι γονείς της έχουν μια οικογενειακή επιχείρηση, η ίδια ήξερε από πολύ μικρή τι θέλει να κάνει στην ζωή της και έτσι τους είχε ξεκαθαρίσει ότι θα κυνηγήσει το όνειρό της στην μαγειρική.  

"Ήθελα να πετύχω έναν στόχο μου. Ήθελα να ρθω εδώ πέρα να τα πάω καλά και να αποδείξω στην οικογένεια μου και στον εαυτό μου ότι ό,τι θέλω το πετυχαίνω" είχε πει στην πρώτη της οντισιόν για το MasterChef και τελικά, είχε δίκιο!

Μαρία Μπέη: Η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. εχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. Οι δυο τους συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, αφού δούλευαν μαζί σε εστιατόρια αλλά και στην τηλεόραση.

Μαρία Μπέη: Το Masterchef

Η Μαρία Μπέη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, μιας και είχε διχάσει τους fans του παιχνιδιού, αφού άλλοι την λάτρευαν και άλλοι... αγαπούσαν να την "μισούν"! Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, μαγείρεψε έναν μαύρο χοίρο που εκτρέφουν στην πατρίδα της, μαζί με αλμυρά κόλλυβα με μία σάλτσα ρόδι και καραμελωμένα μήλα και είχε εντυπωσιάσει. Στο MasterChef 7, έχει φτάσει μια ανάσα πριν τον τελικό και πολλοί λένε ότι θα πάρει τον τίτλο!

Μαρία Μπέη: Η μέρα που εμφανίστηκε άβαφη

Μπορεί να είναι πάντα περιποιημένη, όμως σε ένα γύρισμα του φετινού MasterChef για το οποίο σας έχουμε ήδη γράψει, η Μαρία Μπέη εμφανίστηκε άβαφη και φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα σχολίασε: «Μαρία σήμερα έχεις βαφτεί πολύ λιγότερο. Είσαι πολύ πιο όμορφη», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στην Μαρία Μπέη με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: «Προχθές στην εξωτερική δοκιμασία που τρώγαμε μεταξύ μας, πετυχαίνω το Μαράκι στο πρωινό. Φόραγε τα μεταξωτά της, είχε βγει κυρία. Περιποιημένη πολύ, αλλά ήταν άβαφη. Πρέπει να πω πως είσαι όμορφη ούτως ή άλλως, άβαφη όμως είναι πολύ πιο όμορφη. Σήμερα δεν έχει ούτε make up, ούτε κουρτίνες στα μάτια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR