counter

Νίκος Πολυδερόπουλος: Οι απίστευτες δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός, το Άγιο Όρος και η μεγαλύτερη θυσία για έναν έρωτα

Νίκος Πολυδερόπουλος: Οι απίστευτες δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός, το Άγιο Όρος και η μεγαλύτερη θυσία για έναν έρωτα
Νίκος Πολυδερόπουλος: Οι απίστευτες δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός, το Άγιο Όρος και η μεγαλύτερη θυσία για έναν έρωτα

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, στις μέρες που πέρασε στο Άγιο Όρος, αλλά και στη μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει για έναν έρωτα.

Τα επαγγέλματα που έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος πριν γίνει γνωστός 

Αρχικά είπε: "Έχω τελειώσει θερμοϋδραυλικός και φτιάχναμε ένα κτίριο με λαμαρίνες και εξαερισμούς πριν μπω στην υποκριτική. Ήρθε μια πρόταση από έναν φίλο μου να πάω να κάνω κάπου τον κομπάρσο και έτσι ξεκίνησα. Μετά είδα ότι μου αρέσει, πήγα στη σχολή και ήρθαν όλα τα υπόλοιπα".

Και πρόσθεσε ότι: "Ο πατέρας μου είχε φορτηγό, δούλευα σε φορτηγό, έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, μπάρμαν, δημόσιες σχέσεις. Σερβιτόρος από κλαρίνα μέχρι μπουζούκια, δηλαδή τα πάντα έχω κάνει. Πολύ παλιά είχα κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις σαν μοντέλο ενώ είχα πάει και δυο φορές σε επιδείξεις του Ασλάνη και του Αποστολόπουλου".

Οι δυσκολίες και το αν έχει μείνει απλήρωτος από δουλειά

Στη συνέχεια είπε: "Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Υπήρχε μια τάση στην Ελλάδα να ζητάς σαν δανεικά τα δεδουλευμένα σου οπότε ναι, έχω υπάρξει και γω αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει από όλους αυτό. Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, φταις εσύ που αντί να βλέπεις τις πράξεις του ακούς τα λόγια του"

Οι μέρες που περνά ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Άγιο Όρος

''Μου αρέσει αυτή η ζωή. Παίρνω δύναμη από τον Θεό και από εμένα. Πιστεύω στον Θεό και τον άνθρωπο. Αγαλλιάζει η ψυχή μου εκεί, κλείνομαι στον εαυτό μου και κάνω την αυτογνωσία μου. Μου κάνει καλό αυτό'', ανέφερε μεταξύ άλλων για τις επισκέψεις του εκεί.

Νίκος Πολυδερόπουλος - Το πιο ρομαντικό πράγμα που έκανε για έναν έρωτα

''Πήγα ταξίδι 9 ώρες, άφησα κάτι και έφυγα, χωρίς να το πω. Πήρα απλά τηλέφωνο και είπα είναι εκεί αυτό'' ανέφερε στο τέλος και αποκάλυψε ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έκανε για έναν έρωτα, τόσο μεγάλο όσο αυτόν που ζει στο πλευρό της αγαπημένης του, Βαλασίας.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο με όσα είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR