counter

Νίκος Μουρατίδης: "'Έχω έναν γιο 22 ετών και είναι ποδοσφαιριστής" (Video)

Νίκος Μουρατίδης: "'Έχω έναν γιο 22 ετών και είναι ποδοσφαιριστής" (Video)
Νίκος Μουρατίδης: "'Έχω έναν γιο 22 ετών και είναι ποδοσφαιριστής" (Video)

 Νίκος Μουρατίδης

Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης που διακρίνεται για την ανατρεπτικότητα των δηλώσεών του,στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα για άλλη μια φορά εξέπληξε τους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό με τις απαντήσεις του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε τον Νίκο Μουρατίδη για το αν έχει συνάψει ποτέ σχέση με γυναίκα, γιατί δεν τον έχει δει να εμφανίζεται ποτέ επίσημα με σύντροφο. Ο Νίκος Μουρατίδης με την απάντησή του ξάφνιασε:«Έχω παντρευτεί δύο φορές και ετοιμάζομαι για την Τρίτη. Έχω παντρευτεί την Αφροδίτη, χώρισα. Μετά παντρεύτηκα τον Μπάμπη, χώρισα και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που τώρα λέγεται Μόνικα.»

Ο Νίκος Μουρατίδης στην συνέχεια αποκάλυψε μια πτυχή της προσωπικής του ζωής που μέχρι πρότινος δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας: ο Νίκος Μουρατίδης είναι μπαμπάς. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε χαρακτηριστικά:«Παιδί έχω με την Αφροδίτη. Είναι 22 ετών. Ποδοσφαιριστής στην Ζάκυνθο. Ζει με την μητέρα του εκεί, με τον καινούριο του daddy”.

Δείτε τις δηλώσεις του όπως προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στο Πρωινό:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR