counter

Νίκος Μακρόπουλος: "Έμεινα στον γάμο μου για το παιδί"

Νίκος Μακρόπουλος: "Έμεινα στον γάμο μου για το παιδί"
Νίκος Μακρόπουλος: "Έμεινα στον γάμο μου για το παιδί"

Νίκος Μακρόπουλος

Σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Μακρόπουλος και με απόλυτη ειλικρίνεια μιλάει για την σύζυγό του και την κρίση στον γάμο του.

Δεν είχατε απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ, αλά το 2011 δημιουργήθηκε μεγάλος θόρυβος, όταν ήρθε στη δημοσιότητα αγωγή βόμβα της συζύγου σας όπου σας κατηγορεί για διάφορα, μεταξύ άλλων και για εξωσυζυγική σχέση, την οποία μάλιστα ήξερε και ο γιος σας..

"Αυτό το κεφάλαιο δεν έχει κλείσει ακόμα για μένα. Είναι ένα κεφάλαιο για το οποίο εγώ τήρησα σιγή ιχθύος και δεν θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό μέχρι να τελειώσει και να επιλυθεί στα δικαστήρια. Θα πω μόνο ότι δεν παύει να είναι ένα ελληνικό διαζύγιο, όπως όλα τα διαζύγια σε αντιδικία. Δεν νομίζω ότι εγώ είμαι μια διαφορετική περίπτωση'.

Όταν όμως δεν έχετε δώσει δικαιώματα, ξαφνικά το να βλέπουμε μια τέτοια αγωγή εναντίον σας μας έκανε εντύπωση..

"Όταν υπάρχει μια διαμάχη, μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλο για οτιδήποτε φανταστεί το μυαλό σου, μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν είναι έτσι. Εγώ δεν ήθελα καμία διαμάχη, άλλωστε, ήταν ένα διαζύγιο το οποίο ξεκίνησε συναινετικά, είχε γίνει η πρώτη συζήτηση... υπολείπονταν άλλοι δυο μήνες για να τελειώσει η όλη διαδικασία, αλλά στους τέσσερις μήνες κάτι άλλαξε και όντας χωρισμένος, ξαφνικά είδαν από την πλευρά της τότε συζύγου μου ότι εγώ έπρεπε να κατηγορηθώ, για να απαιτήσουν κάποια πράγματα".

Τι νομίζετε ότι είναι αυτό που πλήγωσε το δικό σας γάμο; Θεωρείται ότι έγινε κάποιο λάθος που δεν θα το επαναλαμβάνατε;

"Δεν έγινε κάποιο λάθος. Νομίζω ότι η πάροδος των χρόνων φθείρει τις σχέσεις και ουαί κι αλίμονο αν γεννηθήκαμε ένας άντρας για μια γυναίκα μόνο στα δισεκατομμύρια αντρών και γυναικών που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη. Μακάρι να βρισκόταν αυτός ο άνθρωπος που θα ζούσαμε όλη μας τη ζωή μαζί του. Αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι η εξαίρεση για να επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ο κανόνας είναι άλλος. Όσο προχωράμε και ταυτίζονται οι απόψεις μας, είναι όλα καλά, όταν παύουν να ταυτίζονται οι απόψεις μας, θα πρέπει να το τελειώνουμε. Αλλά όταν υπάρχουν παιδιά, είναι δύσκολο και τότε οι περισσότεροι ζουν συμβατικά και σέρνονται σε μια κατάσταση που δεν έχει τέλος"

Εσείς μείνατε για το παιδί;

"Αυτό ήταν το δεδομένο. Το θέμα είναι αν αυτοί και αυτές που το κάνουν μπορούν να φύγουν μετά. Γιατί για να χωρίσεις είναι πολυέξοδο και ο κόσμος συμβιβάζεται και μένει στην ίδια στέγη, με τα όποια προβλήματα, αλλά δεν είναι μαζί. Εγώ θα ήθελα ηρεμία, την οποία δεν είχα, κι έτσι το αποφάσισα".

Από αυτόν το γάμο, όμως, έχετε αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον Τάσο, που είναι τεταρτοετής φοιτητής στην αρχιτεκτονική στο Βόλο. Πώς είναι η σχέση σας;

"Άριστη. Ευτυχώς ο Τάσος είναι μεγάλος, είναι ώριμο παιδί και αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση την ξεπέρασε γρήγορα. Είμαι μπαμπάς που έχω καλομαθημένο τον γιο μου, ίσως γιατί δεν θέλω να του λείψει κάτι, ίσως γιατί δεν θέλω να τυραννιστεί και του δίνω την επιλογή να κάνει στην ζωή του, ότι θέλει. Αυτό που προσπάθησαν κάποιοι άνθρωποι να στερήσουν από μένα, αλλά εγώ το ανέχτηκα. Θέλω ο γιος μου να βρει τον δρόμο του, όποιος και αν είναι αυτός, αρκεί με αυτό που θα κάνει να είναι ευχαριστημένος".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR