counter

Αλέξης Κούγιας: Η δήλωση για το ζεϊμπέκικό του στον Νίκο Μακρόπουλο που έγινε viral

Αλέξης Κούγιας: Η δήλωση για το ζεϊμπέκικό του στον Νίκο Μακρόπουλο που έγινε viral
Αλέξης Κούγιας: Η δήλωση για το ζεϊμπέκικό του στον Νίκο Μακρόπουλο που έγινε viral

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος και έγινε viral.

Δείτε επίσης! Αλέξης Κούγιας: "Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφος μου…"

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Μου αρέσουν τα μπουζούκια και το ξέρει όλος ο κόσμος, είμαστε λαϊκοί άνθρωποι. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις καταγωγές μας ούτε μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που διασκεδάζουμε. Δεν μου αρέσουν οι νεαροί τραγουδιστές που έχουν κάνει τα μπουζούκια ντίσκο. Ούτε σκέφτομαι να πάω να τους ακούσω. Αυτοί με τα παρδαλά τα ρούχα, χοροπηδώντας στην αίθουσα, όπου οι περισσότεροι είναι και άφωνοι.

Είχα πάρα πολύ καιρό να χορέψω. Μου αρέσει ο Μακρόπουλος. Ζεϊμπέκικο της καρδιάς ήταν, είχα στενοχώριες και δεν είχα χορέψει καθόλου και είχα πει ότι θα χορέψω στον γάμο της κόρης μου. Το ίδιο είχα χορέψει πριν από το ατύχημα των Τεμπών. Ο Μακρόπουλος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το τραγούδι και μάλιστα κατέβασε όλο τον κόσμο από την πίστα και με τράβηξε από το χέρι πάνω. Και το χόρεψα και το τραγούδησα όλο. Το ευχαριστήθηκα και περισσότερο το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά μου γιατί θέλω να πάρουν τις ίδιες αρχές, δηλαδή όχι τα τραγούδια τα ιμιτασιόν που είναι αντιγραφή από τη Μέση Ανατολή», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR