counter

Νίκος Κουρής: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του, Έλενα την ώρα που χαλαρώνουν μαζί στο σπίτι τους

Νίκος Κουρής: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του, Έλενα την ώρα που χαλαρώνουν μαζί στο σπίτι τους
Νίκος Κουρής: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του, Έλενα την ώρα που χαλαρώνουν μαζί στο σπίτι τους

O Νίκος Κουρής εδώ και  18 χρόνια είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Έλενα Τοπαλίδου και οι δυο τους έχουν ένα 14χρονο γιο, τον Πέτρο.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η γνωστή χορεύτρια κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς καθώς προτιμούν να απασχολούν μόνο μέσα από την δουλειά τους.

Δείτε επίσης - Νίκος Κουρής: "Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, ζω καθημερινά με το φόβο του τέλους μου"

«Η ζωή έχει φαντασία καμιά φορά. Δεν ήταν και ο Νίκος καλύτερα τότε! Κατάλαβε για την σκοτεινή μου πλευρά, το είδε. Με τον Νίκο γνωριζόμασταν γιατί είχε κάνει την πρώτη του παράσταση, τον “Γυάλινος κόσμος”, σε αυτό το έργο είχα κάνει την κίνηση. Εγώ χόρευα στο “Εμπρός” και εκείνοι έκαναν τον “Γυάλινο κόσμο”. Υπήρχε μια σχετική συμπάθεια, τίποτα άλλο. Όταν γύρισα στην Αθήνα, με είχαν καλέσει σε μια παράσταση και μας είχαν βάλει δίπλα δίπλα να κάτσουμε. Δεν μπόρεσα να δω την παράσταση, είχα ταραχτεί. Η χημεία των ανθρώπων καμία φορά, κάτι γίνεται» είχε αποκαλύψει η Έλενα Τοπαλίδου για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Νίκος Κουρής - Η τρυφερή στιγμή με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σπάνια τρυφερή στιγμή χαλάρωσης με τον σύζυγό της κάτι το οποίο δεν συνηθιζει.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο το ζευγάρι χαλαρώνει στο σπίτι του ενώ η Έλενα Τοπαλίδου ακουμπάει το πόδι της πάνω στον Νίκο Κουρή και εκείνος το χαϊδεύει!

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο του Νίκου Κουρή με την σύζυγό του, Έλενα:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR