counter

Έλενα Τοπαλίδου : Απαντά για την χορευτική φιγούρα στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή! Η αναφορά στον γιο τους

Έλενα Τοπαλίδου : Απαντά για την χορευτική φιγούρα στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή! Η αναφορά στον γιο τους
Έλενα Τοπαλίδου : Απαντά για την χορευτική φιγούρα στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή! Η αναφορά στον γιο τους

Στην εκπομπή «Fay’s time», φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23/1 η Έλενα Τοπαλίδου.

Δείτε επίσης - Νίκος Κουρής: Απαντά πρώτη φορά για τη χορευτική φιγούρα της Έλενας Τοπαλίδου στην εκκλησία

Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Φαίη Σκορδά ενώ δεν μπορούσε να μην απαντήσει για την χορευτική φιγούρα που έκανε στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή αλλά και τον γιο τους, Πέτρο.

Όσα είπε η Έλενα Τοπαλίδου

«Αυτό που μαθαίνω στους μαθητές μου, είναι να χρησιμοποιούν το σώμα τους σαν εργαλείο… Πολλές φορές, αν κρατάω πολλά πράγματα, θα ανοίξω την πόρτα με το πόδι, αυτό δεν είναι το πόδι, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο… Εκείνη τη στιγμή η χαρά μου ήταν τόση, είμαι και πολύ παρορμητική, δεν ελέγχω την παρόρμησή μου, ήταν σαν να σήκωνα το χέρι μου εκείνη τη στιγμή…

Δεν ταράχτηκα που έγινε θέμα. Περισσότερο θύμωσα με τον εαυτό μου που πήγα να εξηγήσω κάτι. Γενικά, θυμώνω με τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές. Σκέφτομαι “έκανες αυτό, μη το παίρνει πίσω, δε χρειάζεται να εξηγείς”. Όποιος μπορεί να καταλάβει, μπορεί. Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν… Δεν έχει σημασία να κρίνεις κάποιον… Αυτό εμένα στη ζωή μου με πλήγωσε κάποιες φορές πολύ», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου.

Λίγο αργότερα η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε για τον γιο της, Πέτρο που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Κουρή.

«Ο γιος μας είναι 15 χρονών, τον Μάρτη θα γίνει 16. Είναι μια γλυκύτατη, ήπια εφηβεία. Συγκινητική θα έλεγα. Ποτέ δε βρεθήκαμε με τον Πέτρο σε σημείο να πούμε, “πω, πω τι θα κάνουμε”. Ο Πέτρος είναι ο πιο ενήλικας από όλους μας μέσα στο σπίτι. Έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Θέλει να κάνει και θέατρο. Δε μπορώ να μην είμαι θετική γιατί το δήλωσε με μεγάλη ζέση. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το παιδί κάπως θα τα καταφέρει, ό,τι και να κάνει. Τον θαυμάζω γιατί μου το έχει επιτρέψει να τον θαυμάζω, και να τον κοιτάζω από μακριά και να κάνει χώρο, και έχει μια τρυφερότητα και έναν σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους. Είναι τζέντλεμαν μέχρι τρέλας. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο. Είναι ένα αγόρι που σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Έλενα Τοπαλίδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR