counter

Νικόλιζα για Πανόπουλο & Κωνσταντάρα: "Ξέρει τι λέει ο Δημήτρης, ήταν διασταυρωμένη πληροφορία για το Survivor"

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Εβελίνα Νικολίζα για την "κόντρα" που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο για ένα ρεπορτάζ περί ντόπινγκ στο "Survivor".

Δείτε επίσης! Δημήτρης Πανόπoυλος: Απαντά στον Λάμπρo Κωνσταντάρα! "Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να σέβεσαι"​

Όσα είπε η Εβελίνα Νικόλιζα

«Μη με ανακατεύετε εμένα σε αυτά! Είναι λάθος να μιλήσω εγώ εκ μέρους του Δημήτρη, αλλά αυτό που είπε στον αέρα ήταν πληροφορία τσεκαρισμένη, ξανά και ξανά. Ξέρει τι λέει ο Δημήτρης, ήταν διασταυρωμένη πληροφορία. Δεν θα πάρω θέση αλλά ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, είναι φίλος μου και τον λατρεύω.

Σέβομαι τη δουλειά και τη δημοσιογραφική ιδιότητα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που εκφράστηκε. Δεν μπορούμε να λέμε «επική μπούρδα» σε κανέναν και για τίποτα. Ο Δημήτρης δεν θα έλεγε τίποτα στον αέρα, χωρίς να το έχει τσεκάρει ότι ισχύει. Αυτό το λέω με σιγουριά.

Όταν κάτι δεν το γνωρίζεις δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Απλά μπορεί αυτή η πληροφορία να μην έχει φτάσει σε σένα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό και να μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου και να κρίνει ο ένας τον άλλον», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή "I Love ΣουΚου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR