counter

Δημήτρης Πανόπουλος: Απαντά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα! "Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να σέβεσαι"

Δημήτρης Πανόπουλος: Απαντά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα! "Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να σέβεσαι"
Δημήτρης Πανόπουλος: Απαντά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα! "Αν θες να σε σέβονται, πρέπει να σέβεσαι"

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha θέλησε να απαντήσει δημόσια στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος του «Fay’ Time» είχε χαρακτηρίσει «μπούρδα» ένα ρεπορτάζ του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αντί ντόπινγκ κοντρόλ δεν έγινε ποτέ στο Survivor. Δεν το παίρνω πίσω το σχόλιο. Τώρα, ξέρουν ότι εγώ είμαι λίγο καυστικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ακυρώνω κανέναν. Η εκπομπή είναι μια από τις αγαπημένες μου, ο Δημήτρης είναι καλός ρεπόρτερ, καλός δημοσιογράφος. Για μένα και το δικό μου ρεπορτάζ όμως δεν ευσταθεί».

Δείτε επίσης - Δημήτρης Πανόπουλος: Το σχόλιό του μετά τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού που τον αναφέρει

Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Δημήτρης Πανόπουλος απάντησε: «Λοιπόν αν θες να σε σέβονται, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι. Δεν μπορούμε να βαπτίζουμε καυστικότητα τη λέξη «μπούρδα» για το ρεπορτάζ ενός συναδέλφους και δεν το θεωρώ καν ρεπορτάζ. Ήταν μια πληροφορία που είχα. Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω…Δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ σοβαρά με το Survivor. Το ήξερα από άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και σας το μετέφερα χωρίς να θέλω να το αναλύσω παραπάνω. Δεν είπα καν ότι έγινε αντί ντόπινγκ κοντρόλ, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήξερα την πληροφορία και σας την είπα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην εκθέσω ανθρώπους».

«Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τον ειδικό του Survivor και να βγαίνει να κράζει για τις πληροφορίες που ακούγονται γιατί δεν του έχουν προκύψει του ίδιου, πολύ καλά κάνει. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, ευχαριστώ» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR