counter

Νάντια Μπουλέ: Έκανε Χριστούγεννα στο Λονδίνο

Νάντια Μπουλέ: Έκανε Χριστούγεννα στο Λονδίνο
Νάντια Μπουλέ: Έκανε Χριστούγεννα στο Λονδίνο

Από τους λίγους και τυχερούς είναι η Νάντια Μπουλέ που ταξίδεψε στο εξωτερικό για τις ημέρες των γιορτών. Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Λονδίνο μια πόλη που αγαπά ιδιαίτερα αφού συνδυάζει πολιτιστικά γεγονότα, μουσικές σκηνές και καλλιτέχνες που της αρέσει να εξερευνά τη μουσική τους. Παρακολούθησε πολλά μιούζικαλ και πήρε ιδέες για τα επόμενα βήματά της μετά και την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού single "Κλέψε με".

Το πρωί της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη θέα που είχε από το δωμάτιό της και μας έβαλε σε mood Λονδίνου, που σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες την συγκεκριμένη, ξύπνησε ηλιόλουστο και όχι βροχερό και συννεφιασμένο. Η Νάντια Μπουλέ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στο ραδιoφωνικό σταθμό Easy 97,2 και στην εκπομπή της με τον Άρη Καβατζίκη, που και εκείνος επέστρεψε με τη σειρά του από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους με την Τζένη Μπαλατσινού, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα παιδιά τους στη Μακρυνίτσα, φιλοξενούμενοι της Χριστίνας Πολίτη και του συζύγου της.

Η Νάντια κατά τις ημέρες της παραμονής της στο Λονδίνο έκανε τις βόλτες της στο Green Park στο Westminster κεντρικά του Λονδίνου, αλλά και στο Notting Hill. Απόλαυσε πλούσια πρωινά, sushi και πόζαρε με διάθεση Λονδίνου... λίγο μελαγχολική, λίγο μυστηριώδης, αλλά πάντα όμορφη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR