counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: "Είχα τρελαθεί, ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: "Είχα τρελαθεί, ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει"
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: "Είχα τρελαθεί, ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και την Σόνια Καζόνι. Μεταξύ άλλων η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε για την εποχή που βρέθηκε στα εξώφυλλα των gossip περιοδικών πριν εκδοθεί το διαζύγιο του Νάσου Γαλακτερού και της Ρούλας Κορομηλά.

Εκείνη την εποχή βρεθήκατε ακόμα και σε εξώφυλλα gossip περιοδικών, καθώς δεν είχε εκδοθεί ακόμη το διαζύγιο του από την Ρούλα Κορομηλά. Δεν θέλω καν να το θυμάμαι όλο αυτό με τα περιοδικά. Το διαζύγιο του βγήκε πολύ αργότερα, αφού, μετά το χωρισμό, δεν ασχολήθηκε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος με το να βγει ένα διαζύγιο, ήταν απλά το τυπικό μέρος.

Σε είχε πειράξει που γίνατε ξαφνικά θέμα συζήτησης στις εκπομπές; Είχα τρελαθεί τότε. Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν είμαι κουλ με αυτό, καθόλου. Ήταν τρομερά άδικο, δεν είχε καμία βάση αλήθειας και τρόμαξα πολύ με το πόσο εύκολα μπορεί να διαδοθεί ένα ψέμα. Κι εγώ δημοσιογράφος είμαι, σε εβδομαδιαίο περιοδικό δούλευα, αλλά όλο αυτό που είχε συμβεί τότε δεν υπήρχε. Ήταν από αυτά που γυρνάς και λες: «Καλά, είναι δυνατόν να πιστεύετε αυτό το πράγμα;». Κι όμως, κυκλοφορούσε μια απίστευτη φήμη, χωρίς καμία βάση αλήθειας. Και έλεγα «Έλα, Παναγία μου, για μένα μιλάνε; Για μένα τα λένε όλα αυτά;». Ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR