counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αιφνιδίασε την Λένα Δροσάκη - "Συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αιφνιδίασε την Λένα Δροσάκη - "Συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω"
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Αιφνιδίασε την Λένα Δροσάκη - "Συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε η Λένα Δροσάκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάλιστα αιφνιδίασε την ηθοποιό με μια ερώτησή της, καθώς θέλησε να μάθει, αν μέσα σε όλα αυτά που της άφησε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν και το διαζύγιο της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Διαβάστε επίσης! Λένα Δροσάκη: Η εξομολόγηση για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο - "Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Τώρα συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω, άμα θέλεις απαντάς. Νιώθεις πως μέσα σε όλα αυτά που σου άφησε η πρωτόδικη δίκη ήταν και το διαζύγιο; Επηρέασε την προσωπική σου ζωή η δίκη αυτή;».

Λένα Δροσάκη: «Τι εννοείς;»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο και μου είχε πει ναι».

Λένα Δροσάκη: «Και τι είχε πει; Δεν είχα δει εκείνη τη συνέντευξή σας, κοιμόμουν εκείνο το μεσημέρι. Θα βάλω στο YouTube να τη δω...Θα σου πω. Εγώ πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι ισχυρό, όταν υπάρχει επικοινωνία και αγάπη, στα δύσκολα φαίνεται. Αυτή είναι η άποψή μου. Η ζωή δεν έχει μόνο χαρές και πανηγύρια, έχει και πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Θεωρώ ότι, όταν δύο άνθρωποι είναι να είναι μαζί, θα είναι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτό έχω να πω».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR