counter

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα
Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

Στην κάμερα τα εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής “Dot”, μεταξύ άλλων, έδωσαν και τη δική τους απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έκανε κάποια αρνηρτικά σχόλια για αυτούς μέσω του Instagram.

«Δεν έχω λόγια!!! Η Νανσυ δίνει συνέντευξη στο...περιοδικό της, το down town!!!! Και όχι μόνο αυτό! Η λεζάντα γράφει " η καλή τηλεόραση έχει την υπογραφή τους "... της (μα ποιας άλλης???) ιδίας της ιδιοκτήτριας- συνεντευξιαζόμενης, ε και παρεμπιπτόντως του , ήρωα ομολογουμένως, συμπαρουσιαστή.... Θα μου πεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...Θα σου απαντήσω, όλα πρέπει να έχουν όριο... Και επίπεδο. Φαντάζομαι κάθε πρωί τη Νανσυ να φτύνει στον καθρέφτη της μην αυτοματιαστεί...Τι να πω!!!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πως απάντησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος;

 «Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, όταν είμαστε 25 χρόνια στη δουλειά κι έχουμε κάνει δεκάδες χιλιάδες συνεντεύξεις. Δεν θα απολογηθώ και σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τα περιοδικά. Άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο πράγμα τα περιοδικά», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Κάθε πρωί φτύνω τον καθρέφτη μου. Όχι μόνο εγώ, βάζω και τους άλλους. Δεν πειράζει. Αλήθεια, δεν πειράζει».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR