counter

Μπραντ Πιτ: Οι φίλοι του "στήνουν στο τοίχο" τη Τζολί! "Αυτή τον αποξένωσε από τα παιδιά του"

 Μπραντ Πιτ: Οι φίλοι του "στήνουν στο τοίχο" τη Τζολί! "Αυτή τον αποξένωσε από τα παιδιά του"
Μπραντ Πιτ: Οι φίλοι του "στήνουν στο τοίχο" τη Τζολί! "Αυτή τον αποξένωσε από τα παιδιά του"

Την Αντζελίνα Τζολί "στήνουν στο τοίχο" οι φίλοι του Μπραντ Πιτ, καταλογίζοντάς της την ευθύνη για το μίσος που τρέφουν τα παιδιά τους προς τον ηθοποιό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail. Η εφημερίδα, επικαλείται δηλώσεις κοντινών φίλων του Πιτ, οι οποίοι την κατηγορούν ότι εκείνη τον αποξένωσε από τα παιδιά τους με τα όσα τους έλεγε για τον ηθοποιό.

Τι αναφέρει η εφημερίδα για την Αντζελίνα Τζολί - Οι δηλώσεις των φίλων του Μπραντ Πιτ

«Υπάρχει η αίσθηση ότι η ανάρτηση του Παξ είναι το τέλειο παράδειγμα γονικής αποξένωσης - εννοώ ότι πρόκειται για μια κλασική επίδειξη αποξένωσης του γονέα. Η ομάδα του Μπραντ πιστεύει ότι παίζει αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια, αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μάχη μαζί της. Για πολλά χρόνια λέει και ξαναλέει τα ίδια δηλητηριώδη πράγματα γι' αυτόν και η πραγματικότητα είναι ότι έχει αποξενώσει τα παιδιά και αυτό τον αναστατώνει» είπε ένας φίλος του Πιτ.

Ο Μάντοξ (22 ετών), ο Παξ (19 ετών), και η Ζαχάρα (18 ετών), τα υιοθετημένα παιδιά του πρώην ζευγαριού δεν έχουν επαφές με τον πατέρα τους, ενώ η DailyMail λέει ότι «μόνο τα τρία βιολογικά του παιδιά, η Σιλό, 18 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βινιέν, 15 ετών, εξακολουθούν να τον βλέπουν κατά τη συμφωνία επιμέλειας».

Η Τζολί με τα παιδιά της με τον Πιτ

Η Ζαχάρα πριν μερικές μέρες, συστήθηκε στην αδελφότητα που εισήχθη στο πανεπιστήμιο, φωνάζοντας «Είμαι η Ζαχάρα Τζολί», αρνούμενη το επίθετο του πατέρα της, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε viral η διαγραμμένη ανάρτηση του Παξ για την Ημέρα του Πατέρα, στην οποία «στολίζει» τον πατέρα του με διάφορα επίθετα, όπως «γαμ.. απαίσιο ανθρώπινο ον» και «τρομερό και απεχθές άτομο».

Photo Credits: zuma press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR