counter

Μπραντ Πιτ: Παγκόσμιο viral η ανάρτηση του γιου του! "Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε"

Μπραντ Πιτ: Παγκόσμιο viral η ανάρτηση του γιου του! "Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε"
Μπραντ Πιτ: Παγκόσμιο viral η ανάρτηση του γιου του! "Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε"

Πρώτο θέμα στα παγκόσμια Μέσα είναι αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η οποία αποκαλύπτει παλιά ανάρτηση του Παξ Τζολί-Πιτ, υιοθετημένου γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, να μιλάει με πολύ άσχημα λόγια για τον ηθοποιό, στη Γιορτή του Πατέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 19χρονος σήμερα Παξ, ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία από τα συνολικά έξι παιδιά του πρώην ζεύγους, είχε ανεβάσει ένα άκρως επιθετικό story στο Instagram το 2020 για τον Μπραντ Πιτ, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

Διαβάστε επίσης: Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Απαρνήθηκε το όνομα του πατέρα της η κόρη τους, Ζαχάρα (Βίντεο)

Σε ένα story, το οποίο ανέβασε ο Παξ στον ιδιωτικό λογαριασμό του που έχει μόνο για τους φίλους του και μετέπειτα έσβησε, γράφει μεταξύ άλλων: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης μαλ...».

Και συνεχίζει γράφοντας: «Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, γαμ... απαίσιε άνθρωπε...». 

Η επίμαχη ανάρτηση του Παξ για τον Μπραντ Πιτ:

Το παρασκήνιο της κακής τους σχέσης

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 4 μικρότερα παιδιά, στα οποία αναφέρεται ο Παξ, φέρεται να είναι η Ζαχάρα, η Σιλό και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν. 

Συνολικά, η Αντζελίνα Τζολί είχε υιοθετήσει τρία παιδιά (Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα), πριν παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος στη συνέχεια έγινε και αυτός θετός τους γονέας. Στη συνέχεια, είχαν αποκτήσει μαζί τα τρία βιολογικά τους παιδιά.

Ο Παξ είναι το τρίτο παιδί που είχε υιοθετήσει η Τζολί το 2007 από ένα ορφανοτροφείο στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, ενώ σε κατάθεσή της, η Αντζελίνα Τζολί είχε περιγράψει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ.

«Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε... έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά» αναφέρει στη κατάθεσή της η Τζολί. 

Photo Credits: ZUMA PRESS\DailyMail

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR