counter

Χάλι Μπέρι για Αντζελίνα Τζολί: "Τα δύσκολα διαζύγιά μας, μας έφεραν κοντά"

Χάλι Μπέρι για Αντζελίνα Τζολί: "Τα δύσκολα διαζύγιά μας, μας έφεραν κοντά"
Χάλι Μπέρι για Αντζελίνα Τζολί: "Τα δύσκολα διαζύγιά μας, μας έφεραν κοντά"

Η Χάλι Μπέρι και η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζουν μια ταινία, το «Maude v Maude» και όπως είπε η πρώτη σε συνέντευξή της, έχουν έρθει κοντά λόγω των "δύσκολων διαζυγίων" τους. 

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι οι συζητήσεις που τις έχουν φέρει πιο κοντά, έχουν να κάνουν συχνά με «την πολυπλοκότητα των διαζυγίων τους».

«Είχαμε μια δύσκολη αρχή και νομίζω ότι αυτό θα ενισχύσει πραγματικά τη χημεία μας στην οθόνη. Η Αντζελίνα είναι μία απίστευτα δυνατή γυναίκα που εμπνέει τον κόσμο και η συνεργασία μας είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ» δήλωσε στο Variety και συνέχισε λέγοντας: «Οι συζητήσεις μας συχνά περιστρέφονται γύρω από τη δύσκολία των διαζυγίων και των προηγούμενων σχέσεων που είχαμε. Είναι ασφαλές να πούμε ότι έχουμε βρει κοινό έδαφος».

Διαβάστε επίσης: Αντζελίνα Τζολί: Χαμογελαστή στη πρώτη έξοδο μετά τις κατηγορίες του Πιτ ότι στρέφει τα παιδιά τους εναντίον του

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Χάλι Μπέρι έγινε πρωτοσέλιδο όταν χώρισε με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, μετά από οκτώ χρόνια, ενώ η Τζολί βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην επικαιρότητα για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, αφού έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. 

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR