counter

Μπουρδούμης για Δροσάκη: "Δε χρειάζεται όταν ένα ζευγάρι έχει ένα θέμα, να βγαίνει στις κάμερες και να μιλάει"

Μπουρδούμης για Δροσάκη: "Δε χρειάζεται όταν ένα ζευγάρι έχει ένα θέμα, να βγαίνει στις κάμερες και να μιλάει"
Μπουρδούμης για Δροσάκη: "Δε χρειάζεται όταν ένα ζευγάρι έχει ένα θέμα, να βγαίνει στις κάμερες και να μιλάει"

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» την Παρασκευή βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο με την Λένα Δροσάκη, αλλά και τον γιο του.

Διαβάστε επίσης! Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσω όντας χωρισμένος"

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον γιο του και τη Λένα Δροσάκη

«Θα διαφωνήσω μαζί σου πως δεν είμαστε σαν οικογένεια. Δεν θα περάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα, αλλά υπάρχει μαμά και μπαμπάς. Θεωρώ ότι το παιδί θέλει να νιώθει πως οι γονείς είναι εκεί και το φροντίζουν, το αγαπάνε και κάνουν τα πάντα για εκείνο…  Σαν μπαμπάς θέλω να πιστεύω ότι είμαι παρών. Αυτό προσπαθώ και συνεχίζω να κάνω ακόμα και τώρα, μετά το διαζύγιο. Θα ρωτήσουμε τον Αναστάση αργότερα να μας πει πως είμαι ως μπαμπάς. Άγχη έχω συνέχεια ως μπαμπάς, η αγωνία δε νομίζω ότι σταματά ποτέ… Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάτι από τη φύση που τα προστατεύει. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν ήμουν μωρό, κάπως τον σηκώσαμε και κάπως χτύπησε το κεφαλάκι του. Τρομάξαμε με τη Λένα, πήραμε την παιδίατρο και μας εξηγούσε ότι τα παιδιά, όταν είναι μωρά είναι έτσι φτιαγμένα που το κεφάλι τους δεν παθαίνει τίποτα και ότι εμείς τρομάξαμε, εκείνο δεν τρόμαξε καθόλου», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και συνέχισε:

«Δε χρειάζεται όταν ένα ζευγάρι έχει ένα θέμα, να βγαίνει στις κάμερες και να μιλάει γι’ αυτό. Ήμουν παρών στο δικαστήριο για να στηρίξω τη Λένα και να στηρίξω και όλο αυτό που συνέβη εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν κάτι που κράτησε ένα μήνα. Κράτησε 2-2,5 χρόνια… Ήθελα να είμαι παρών γι’ αυτό που έχει συμβεί. Όταν παίρνεις μια θέση, έχει πάντα και ένα κόστος… ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR