counter

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσω όντας χωρισμένος"

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσω όντας χωρισμένος"
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσω όντας χωρισμένος"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο διαδικτυακό κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον γιο του αλλά και τα φετινά Χριστούγεννα, τα οποία όπως εξομολογήθηκε θα είναι διαφορετικά μετά το διαζύγιό του από την Λένα Δροσάκη.

 Όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Εννοείται πως θέλω να περνάω χρόνο με τον γιο μου. Γι’ αυτό προσπαθώ οι επαγγελματικές μου επιλογές να μην είναι εις βάρος του Αναστάση. Αυτό που προσπαθώ τώρα, που είναι πολύ μικρούλης ακόμα, είναι να προστατεύω τον γιο μου και να τον ακούω γιατί, τώρα αρχίζει να διαμορφώνεται. Είναι η φάση που θες να τον ακούς και να πηγαίνεις με τα δικά του θέλω, γιατί ό,τι και να κάνεις εσύ, μπορεί εκείνος να θέλει κάτι άλλο. Όσο μπορώ κάνω αυτό που θέλει εκείνος, προσπαθώντας φυσικά να κρατήσω το όριο και κάποιους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε επίσης - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του στην Ελένη Μενεγάκη για το όνομα του γιου του - "Είναι συμβολικό"

Στη συνέχεια σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Τα Χριστούγεννα πριν γίνω μπαμπάς με τα Χριστούγεννα τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Η εορταστική ατμόσφαιρα, όταν είσαι εργένης, δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι όταν είσαι γονιός, όταν έχεις οικογένεια. Είναι κάτι διαφορετικό. Δε μου λείπει το προηγούμενο».

«Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσω όντας χωρισμένος. Είναι και αυτό κάτι διαφορετικό. Θα δουλεύω, αλλά θα έχω και το παιδί κάποιες ώρες. Προσαρμοζόμαστε όμως… Το 2023 για τα προσωπικά μου ήταν μια δύσκολη χρονιά, βγήκε το διαζύγιο και πορευόμαστε. Στη δουλειά όμως, έκανε ωραία πράγματα μέσα στο 2023… Για το 2024 θέλω υγεία, ψυχική και σωματική υγεία, να έρθουν ωραία πράγματα στη δουλειά και να καμαρώνω τον γιο μου» κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR