counter

Μπαμπάς και γιοι έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους!

Μπαμπάς και γιοι έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους!
Μπαμπάς και γιοι έκλεψαν την παράσταση με το στυλ τους!

Θεωρείται και έχει χαρακτηριστεί fashion icon, στυλάτος και αν και έκανε μεγάλη καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει εξίσου μεγάλη καριέρα και στο modeling. Ο λόγος για τον David Beckham που ο φωτογραφικός φακός λατρεύει να τον απαθανατίζει σε κάθε στιγμή της ημέρας του.

Δεν είναι τυχαίο που φωτογραφίζεται για μεγάλες καμπάνιες και ακριβοπληρώνεται για να διαφημίσει ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια και ότι έχει σχέση με τη μόδα το στυλ και την ένδυση. Το όνομα του συνδέεται με την επιτυχία και το στυλ και αυτό φαίνεται άλλωστε και στις επιρροές στα παιδιά του τα οποία εκτός του ότι είναι πανέμορφα, έχουν πάρει τη γοητεία αλλά και το στυλ του διάσημου μπαμπά τους.

Ο David Beckham εθεάθη στη Νέα Υόρκη με τους δυο γιους του Cruz και Romeo την ώρα που περπατούσαν στο δρόμο. Είναι περιττό να αναφερθεί πως την ώρα που έγιναν αντιληπτοί τα φλας άστραψαν και τα βλέμματα όλα έπεσαν πάνω τους.

Ο David Beckham κρατώντας το γιο του Cruz από το χέρι ήταν ντυμένος με casual look και αθλητικά παπούτσια ακριβώς όπως και οι δυο γιοι του. Ο Romeo που είναι μεγαλύτερος ακλουθούσε με μια σακούλα με ζαχαρωτά, ενώ είχε παρόμοιο στυλ με το διάσημο μπαμπά του. Οι τρεις απόλαυσαν τη βόλτα τους και είδαν κάποια από τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR