counter

Μόνο στο FTHIS.GR: Έτοιμη να κατακτήσει την Αμερική και τον Καναδά!

Μόνο στο FTHIS.GR: Έτοιμη να κατακτήσει την Αμερική και τον Καναδά!
Μόνο στο FTHIS.GR: Έτοιμη να κατακτήσει την Αμερική και τον Καναδά!

Μπαρμπαρίγου

Τα ταξίδια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην Αμερική τον τελευταίο χρόνο έχουν πυκνώσει. Οι προτάσεις που έχει δεχθεί από μεγάλα κανάλια των ΗΠΑ ώστε να κάνει τη δική της εκπομπή δεν είναι πια μυστικό. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στον Χρήστο Ζαμπούνη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής 15 Ιουλίου, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία εξέτασης των συμβολαίων.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει προχωρήσει, όμως, ακόμα περισσότερο. Όταν ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, στις αρχές του περασμένου Μαίου, όπου και παρέμεινε για 20 μέρες,γυρίστηκε και το πρώτο ενδεικτικό τρέιλερ της εκπομπής που θα παρουσιάζει στο ένα από τα δυο κανάλια με τα οποία συζητάει. "Έχει διάρκεια 5 λεπτών και αναδεικνύει τις ομορφιές και τις γεύσεις της Ελλάδας. Έχουν γίνει γυρίσματα, με απόλυτη μυστικότητα, και στο εστιατόριο Παπαδάκης που διατηρεί με το σύζυγό της στο Κολωνάκι και τα πλάνα βρίσκονται μέσα στο τρέιλερ. Οι συγκεκριμένες σκηνές δείχνουν την Αργυρώ την ώρα της δράσης στην κουζίνα" λέει αποκλειστικά στο FTHIS.GR άνθρωπος από το στενό της πειριβάλλον και συνεχίζει: "Παράλληλα, ισχυροί παράγοντες της ομογένειας καθώς και Αμερικανοί επιχειρηματίες της έχουν προτείνει να συνεργαστούν μαζί της σε ένα εστιατόριο που θα λειτουργήσει στη Νέα Υόρκη".

Πριν από λίγες εβδομάδες,όμως, η Αργυρώ έλαβε άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα ισχυρό παράγοντα ελληνικής καταγωγής που ζει εδώ και 30 χρόνια στον Καναδά, ώστε να ανοίξει το δικό της εστιατόριο στην Οττάβα. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια πηγή "Της πρότεινε να είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια ενός μεγάλου φεστιβάλ που γίνεται το φθινόπωρο στην Οττάβα και το επισκέπτονται 350 χιλιάδες ομογενείς".

Προς το παρόν, η ίδια, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις αν δεν ολοκληρώσει τις συμφωνίες της. Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον στην Ελλάδα, δεν έχει κάνει ακόμα καμία συζήτηση εν αναμονή των εξελίξεων της καριέρας της που ανοίγεται στο εξωτερικό.

 

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR