Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε γιουβετσάδα με κατσικάκι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Γιουβετσάδα με κατσικάκι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Υλικά
- 1/2 γρ. κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 1 πράσο
- 3 σκ σκόρδο
- 1/2 ξυλάκι κανέλα
- 3-4 κρόκους μπαχάρι
- 2 δαφνόφυλλα
- 1 κσ πελτέ
- 200 ml κόκκινο κρασί
- 400γρ ψιλοκομμένες ντομάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ κριθαράκι
- κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα
Δείχνει το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας δείχνει τη συνταγή για τη γιουβετσάδα με κατσικάκι :
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)