counter

Μόνικα Μπελούτσι: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της στο Ηρώδειο

Μόνικα Μπελούτσι: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της στο Ηρώδειο
Μόνικα Μπελούτσι: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της στο Ηρώδειο

“Θύμα” του κορονοϊού στη χώρα μας έπεσε η Μόνικα Μπελούτσι, καθώς δεν θα εμφανιστεί τελικά στο Ηρώδειο, αφού οι παραστάσεις «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου αναβάλλονται.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και σύμφωνα με αυτά αναστέλλονται όλες οι υπαίθριες παραστάσεις και συναυλίες από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στην Αττική.

Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ανέφερε: «Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR