counter

Μιχάλης Σαράντης: "Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου, νιώθω τραυματισμένος γιατί…"

Μιχάλης Σαράντης: "Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου, νιώθω τραυματισμένος γιατί…"
Μιχάλης Σαράντης: "Είμαι πονεμένος που δεν έχω τους γονείς μου, νιώθω τραυματισμένος γιατί…"

O Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη εκπομπή, «Ελένη», και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, την Μαίρη Μηνά αλλά και την απώλεια των γονιών του!

Όσα είπε ο Μιχάλης Σαράντης

 «Συγκινούμαι καθώς βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει, και τρέμω στην ιδέα μην κάνω κάποιο λάθος άθελά μου και την πληγώσω. Ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια γιατί έχασα τους γονείς μου και νιώθω πληγωμένος γιατί πια, δεν είμαι παιδί κανενός. Ήταν μια χρονιά γεμάτη από εκείνη. Από δουλειές είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω κάνει ωραία πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Νιώθω ευλογημένο που κάνω αυτό που αγαπάω. Την κόρη μου την κακομαθαίνω. Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται.

Δείτε επίσης - Μιχάλης Σαράντης: "Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ μέχρι τον θάνατο τους"

 Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι παρηγοριά. Κάθε μέρα που βλέπω την κόρη μου να εξελίσσεται με συγκινεί πολύ. Τρέμω μην κάνω κάτι και την πληγώσω κατά λάθος. Ένιωθα ότι έχω κόρη από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι έγκυος η Μαίρη. Βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο. Είμαι πονεμένος γιατί εγώ δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν νιώθω εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μιχάλης Σαράντης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR