counter

Μιχάλης Σαράντης: "Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ μέχρι τον θάνατο τους"

Μιχάλης Σαράντης: "Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ μέχρι τον θάνατο τους"
Μιχάλης Σαράντης: "Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ μέχρι τον θάνατο τους"

Τον Μιχάλη Σαράντη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την Πέμπτη 28/12.

Δείτε επίσης - Μιχάλης Σαράντης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του - "Όταν κοιμάμαι μαζί της, κοιμάμαι σαν μωρό"

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στους παρουσιαστές της ΕΡΤ ενώ αναφέρθηκε στο θάνατο των γονιών του αλλά και την αγάπη που του είχαν.

Όσα είπε ο Μιχάλης Σαράντης για τον θάνατο των γονιών του

«Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ με την υγεία τους. Και οι δύο μέχρι να φύγουν. Κυρίως ο μπαμπάς, η μαμά έφυγε γρήγορα σχετικά. Ο μπαμπάς όμως ταλαιπωρήθηκε σε βάθος δεκαετίας – δεκαπενταετίας. Με πρόλαβαν βέβαια σαν ηθοποιό και μάλιστα σε ωραία πράγματα, σε πολύ ωραία πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης ενώ πρόσθεσε: «Δεν είχα κανένα, μα κανένα πρόβλημα, από εκείνους για την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Ίσα ίσα που οι γονείς μου σε αυτά ήταν πολύ προοδευτικοί. Σε όλα ήταν πολύ προοδευτικοί και πολύ μαζί μας».

«Δηλαδή ότι θέλαμε, οι γονείς μας ήταν παρόντες και με πολύ κόστος προσωπικό και θυσία προσωπική. Εντάξει, όταν κατάλαβαν ότι εγώ δεν πάω με την πεπατημένη και δεν είμαι με τις πανελλήνιες, διέκριναν μια ευαισθησία άλλου τύπου που και γω δεν καταλάβαινα τι είναι όλο αυτό το πράγμα. Αυτή η ευαισθησία όμως ήταν και πρόβλημα, όταν δεν ήξερα τι να την κάνω και πως να την διαχειριστούν και οι άλλοι» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR