counter

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Η χρονιά που φεύγει με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που…”

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Η χρονιά που φεύγει με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που…”
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Η χρονιά που φεύγει με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που…”

To προσωπικό του απολογισμό του 2020 έκανε δημοσίως ο παρουσιαστής του Alpha, Μιχάλης Κεφαλογιάννης που πριν από λίγες εβδομάδες έδωσε μία προσωπική μάχη με τον κορονοϊό και κατάφερε να βγει νικητής.

Ο δημοσιογράφος και ιατρικός συντάκτης παραδέχτηκε πώς όλα όσα βιώσαμε ως ανθρωπότητα φέτος τον έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Παράλληλα, δήλωσε ότι πήρε και αρκετά μαθήματα ζωής και τέλος εύχεται το 2021 να το ζήσουμε όπως επιθυμούμε.

Ο απολογισμός του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τη χρονιά που φεύγει:

«Το 2020 βγαίνει απ’ το κάδρο και είναι σαν κάποιον που προσπαθεί να χωρέσει μέσα στη φωτογραφία, παρότι ξέρει ότι πέρασε η μπογιά του.

Η χρονιά που φεύγει με έκανε υπομονετικό, λιγότερο υπερφίαλο, περισσότερο συναισθηματικό, ελάχιστα καταναλωτικό, σίγουρα πιο δυνατό ψυχικά, καχύποπτο σε νέους αξιακούς κώδικες, πιο αποφασιστικό σε ξεκαθαρίσματα κάθε λογής και ολίγον... εαυτούλη με την καλή έννοια.

Με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που με απογοήτευσαν, μου έδειξε άλλους δρόμους στη δουλειά, με έκανε σκεπτικιστή αλλά και πιο αυθόρμητο στον έρωτα, ερευνητικό στη έκφραση των συναισθημάτων και περίεργο στην απόκτηση δεξιοτήτων, αναγκαίων στη νέα απόλυτα ψηφιακή εποχή.

Ευγνωμονώ τον παλιό χρόνο, γιατί μου υπενθύμισε το μέτρο, τη δυνατότητα να ιεραρχώ τα προβλήματα και μέσα από σκληρές η αλήθεια είναι δοκιμασίες, να συνειδητοποιήσω πόσο φθαρτός και προσωρινός είμαι. Όπως όλοι μας...

Σε αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής που κάποιες στιγμές αστράφτουν και χάνονται σαν κεραυνός, προλαβαίνουμε εκτός από το να λυπηθούμε και να χαρούμε.

Για να χαρούμε περισσότερο, ας ζήσουμε το 2021 όπως πραγματικά επιθυμούμε εμείς και όχι όπως οι γύρω μας θέλουν να μας βλέπουν να ζούμε.

Να ζήσουν λοιπόν αυτοί καλά κι εμείς ...καλύτερα.

Καλή παραμυθένια νέα χρόνια!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Instagram:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR