counter

Miss Ellen Life Κεφάλαιο 56: Οι δικές μου αγαπημένες τάσεις του χειμώνα

Miss Ellen Life Κεφάλαιο 56: Οι δικές μου αγαπημένες τάσεις του χειμώνα
Miss Ellen Life Κεφάλαιο 56: Οι δικές μου αγαπημένες τάσεις του χειμώνα

Ξέρω. Είμαι και εγώ από εκείνες τις κοπέλες που πριν μπει κάθε σεζόν ανυπομονώ να δω και να φορέσω τις καινούριες τάσεις, να δω τι μου αρέσει, να απορρίψω άλλα, να τα προσαρμόσω στο δικό μου στυλ. Φέτος, οφείλω να ομολογήσω πως μ' αρέσει πολύ που έχουν διευρυνθεί τα όρια του «στυλάτου» αφού έχω την αίσθηση πως μπορείς να βάλεις τα πάντα και να είσαι ωραία.

Παρακάτω είναι οι 10 δικές μου αγαπημένες τάσεις που λάτρεψα για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

1) Σαλοπέτα

Δεν την αποχωρίζομαι ποτέ χειμώανα- καλοκαίρι.Είναι για μένα η πιο ασφαλής επιλογή ειδικά τις μέρες που δεν έχω καμία έμπνευση στο να συνδυάσω ρούχα. Σε ότι χρώμα και ύφασμα τη φορέσεις θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

2) Λεοπάρ

Δεν αποτελεί την αγαπημένη μου συνήθεια ειδικά στο κλασσικό  καφέ. Φέτος όμως μ΄ αρέσει να παίζω με το λεοπάρ σε λεπτομέρειες ή σε άλλα χρώματα. Αν είσαι από εκείνες που το λατρεύουν τότε είσαι τυχερή γιατί ακόμα μια χρονιά θα φορεθεί πολύ.

3) Δέρμα

Το λατρεύω.Μου δίνει μια ροκ αίσθηση που λατρεύω. Σε κολάν παντελόνι, σε πανωφόρι, σε jacket  δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Φέτος, αγάπησα και το καφέ δέρμα το οποίο δίνει μερικές πινελιές γούστου στο ντύσιμο σου.

4) Χρυσό

Όχι επειδή είμαι από τη Θεσσαλονίκη όπου υπάρχει η φήμη πως έχουμε μια ιδιαίτερη λατρεία στη παγέτα. Δεν ανήκω σ΄ αυτή τη κατηγορία. Φέτος, μ ‘αρέσει σε λεπτομέρειες. Ιδανικά το προτιμώ με μαύρο χρώμα που κάπως ησυχάζει τη τόσο λάμψη.

5) Country girl

Εντάξει νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει το συγκεκριμένο στυλ. Προσαρμόζεται σε κάθε ηλικία και μου δίνει την αίσθηση πως μπορείς να παίξεις με συνδυασμούς και να είναι όλοι ασφαλείς. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το λάθος. Βάλε στη συλλογή σου ένα κομμάτι με κρόσσια ή ένα καφέ καστόρινο μποτάκι.

6) Λευκό

Ποιος είπε πως το λευκό ανήκει αυστηρά στα χρώματα του καλοκαιριού .Λατρεύω το λευκό χρώμα το χειμώνα αλλά σε total looks. Αν δεν φοβηθείς να το φορέσεις, προτίμησε να είναι όλα τα κομμάτια στην ίδια απόχρωση και όχι διαφορετικά. Αυτό θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στην εμφάνιση αυτή.

7) Το κλασσικό μαύρο

Δεν έχω πολλά να σου πω για το μαύρο και μάλλον δεν χρειάζεται. Δεν μας απογοητεύει ποτέ και μας χαρίζει τις πιο ωραίες εμφανίσεις. Από  ένα απλό μαύρο φόρεμα τις δύσκολες μέρες, μέχρι κάτι πιο ιδιαίτερο αποτελούσε και αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή.

8) Το δικό μου αγαπημένο χρώμα

Εδώ και αρκετά χρόνια το λαδί όπως ονομάζω εγώ αυτό το χρώμα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα. Φέτος το επιλέγω σε φουλάρια, σε παπούτσια, σε παλτό. Είναι για μένα το νέο μαύρο της χρονιάς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR