counter

Μετά τον κύριο... έξυπνη σίτα, η Μιμή Ντενίση διαφημίζει κουβέρτες! (Video)

Μετά τον κύριο... έξυπνη σίτα, η Μιμή Ντενίση διαφημίζει κουβέρτες! (Video)
Μετά τον κύριο... έξυπνη σίτα, η Μιμή Ντενίση διαφημίζει κουβέρτες! (Video)

Μιμή Ντενίση

Το ταλέντο της στην τηλεπώληση έδειξε μέσω της εκπομπής "Μελέτησέ το" το μεσημέρι της Δευτέρας η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής η Μιμή Ντενίση υποβλήθηκε στην δοκιμασία της τηλεπώλησης, όχι μιας οποιασδήποτε κουβέρτας αλλά «της τηλεκουβέρτας» ! Η «τηλεκουβέρτα» είναι  εύρημα των συνεργατών της εκπομπής και η Μιμή Ντενίση κλήθηκε να την διαφημίσει στο τηλεοπτικό κοινό με χιουμοριστικό τρόπο.

«Φίλες και φίλοι, όπως θα καταλάβατε ο χειμώνας είναι εδώ! Τα κρύα έφτασαν αλλά εμείς δεν φοβόμαστε. Γιατί δεν φοβόμαστε και γιατί δεν κρυώνουμε; Εμείς περιμένουμε τα κρύα με ανοιχτές αγκάλες γιατί έχουμε την δική μας ζεστή αγκαλιά! Μια ζεστή αγκαλιά μπορεί να γίνει τώρα δική σας! Δεν είναι μια οποιαδήποτε κουβέρτα αυτή που σας παρουσιάζω είναι Η τηλεκουβέρτα. Είστε μόνος; Πάρτε την και θα νιώσετε κάποιον να σας ζεσταίνει!»

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά το τέλος της «διαφήμισης» ξέσπασε σε κλάματα από τα γέλια με την Μιμή να παραμένει στην θέση της τηλεπωλήτριας μέχρι το τέλος της εκπομπής!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο εδώ:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR