counter

"Με αγάπη" 1000 εκπομπές από την Μαρί Κυριακού!

"Με αγάπη" 1000 εκπομπές από την Μαρί Κυριακού!
"Με αγάπη" 1000 εκπομπές από την Μαρί Κυριακού!

 Μαρί Κυριακού

Έξι χρόνια, χίλιες εκπομπές και σπουδαίες κοινωνικές δράσεις μετρά η εκπομπή "Με αγάπη", που παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού στον ΑΝΤ1, αποδεικνύοντας τη σημασία της προσφοράς.

Με αφορμή την κοπή της πίτας για το 2013, διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή για τις χίλιες εκπομπές στο πλατό της εκπομπής στα ΚΑΠΑ Studios στα Σπάτα. Εκεί η ίδια εξήγησε, πως γεννήθηκε αυτό το καθημερινό κοινωνικό μήνυμα που οδήγησε σε συνεργασίες με σκοπό την οικονομική στήριξη ιδρυμάτων, οργανισμών και σωματείων, αλλά και τις δυσκολίες που ξεπέρασε λόγω της ιδιαιτερότητας της θεματολογίας που είχε η εκπομπή.

Σημαντικοί σταθμοί αυτού του "ταξιδιού" μεταξύ άλλων υπήρξαν και τα Κουτιά αγάπης - αποστολές ρούχων και παιχνιδιών σε Ελλάδα κι εξωτερικό -, η Γραμμή Με αγάπη - ενίσχυση 25 ιδρυμάτων και σωματείων -, οι φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις - 500 παιδιά ιδρυμάτων παρακολούθησαν τις Περιπέτειες του Μάικ στο Θέατρο Αλίκη -, η συμμετοχή στον παιδικό διαγωνισμό της UNICEF και το Χρυσό Πασάσημο Ανθρωπιστικής Δράσης που παρέλαβε η Μαρί Κυριακού για το έργο της, από τον Διεθνή Αυστριακό Οργανισμό Albert Schweitzer.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

OK ΕΞΏΦΥΛΛΟ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR