counter

Μαρί Κυριακού: Η μοναδική Ελληνίδα συγγραφέας στο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι

Μαρί Κυριακού: Η μοναδική Ελληνίδα συγγραφέας στο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι
Μαρί Κυριακού: Η μοναδική Ελληνίδα συγγραφέας στο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι

Εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσέλκυσε η παρουσία της Μαρί Κυριακού στο Διεθνές Φεστιβάλ Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Μαΐάμι στις 18 Νοεμβρίου.

Η συγγραφέας υπέγραψε σε αναγνώστες τo βιβλίο της, «Tα Χριστούγεννα του Μάικ» στην αγγλική έκδοση, φέρνοντας «άρωμα» Ελλάδας και Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού να συνομιλήσει, να φωτογραφηθεί και να γνωρίσει τα βιβλία της με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επίσκεψη και η συζήτηση που είχε η Μαρί Κυριακού με Ιερείς που λειτουργούν στις εκκλησίες Αγία Σοφία και Άγιος Ανδρέας. Μάλιστα, της μετέφεραν ότι ήταν επιθυμία του ιδίου του  Μητροπολίτη να την συναντήσουν και να της μεταφέρουν το ενδιαφέρον και την στήριξή τους. Η Μαρί Κυριακού είχε μια πολύ ζεστή συνομιλία μαζί τους καθώς και με μαθητές που έσπευσαν να την συναντήσουν.

Η παρουσία της και η προώθηση των βιβλίων της με τον ελληνικό ήρωα «Μάικ ο Φασολάκης» στέφθηκε με εξαιρετική  επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μαρί Κυριακού ήταν η μοναδική Ελληνίδα συγγραφέας που προσκλήθηκε και παραβρέθηκε σε αυτό το Παγκόσμιο Φεστιβάλ βιβλίου, που είχε χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Η Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο ΜαιάμιΗ Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο ΜαιάμιΗ Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο ΜαιάμιΗ Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι Η Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι Η Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι Η Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι Η Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι Η Μαρί Κυριακού στο Διεθνές φεστιβάλ βιβλίου στο Μαιάμι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR