counter

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής

Η Super Κική έδωσε την δική της απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου μετά το βίντεο στο Tik tok που έκανε έξαλλο τον καλλιτέχνη.

Η γνωστή influencer εξήγησε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί περεταίρω με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ενώ τόνισε πως δεν αντέχει την κοροϊδία.

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δε ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να  συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική. Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζει. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι λέει ψέματα. Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέτα τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εντωμεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω, Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική» είπε η Super Κική στο κανάλι της στο Youtube.

Τόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όσο και η δικηγόρος του μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τόνισαν πως ο καλλιτέχνης θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής μετά τις αναφορές που έκανε για εκείνον.

Όπως είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν ανέχεται να μεγαλώσει το παιδί του και να ακούσει όλα αυτά γι’ αυτό θα διαλέξει τον δρόμο της νομικής οδού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR