counter

MasterChef: Η έναρξη των ημιτελικών, οι δοκιμασίες και η επιστροφή του Λουκάκου

MasterChef: Η έναρξη των ημιτελικών, οι δοκιμασίες και η επιστροφή του Λουκάκου
MasterChef: Η έναρξη των ημιτελικών, οι δοκιμασίες και η επιστροφή του Λουκάκου

Στο νέο επεισόδιο του “MasterChef” το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησαν οι ημιτελικοί.

Η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Νίκος Τράκας είναι οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Στην έναρξη, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν τους πέντε φιναλίστ του φετινού MasterChef έχοντας ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη!

«Σήμερα παιδιά για εσάς έχουμε ένα εισιτήριο που οδηγεί στην τελική τριάδα. Πώς θα γίνει αυτό; Θα υπάρξουν δυο μαγειρικές δοκιμασίες. Στη πρώτη θα συμμετέχετε και οι πέντε. Αυτοί που θα κάνουν τις δύο καλύτερες προσπάθειες θα προκριθούν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία. Ο καλύτερος στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία θα είναι στους τρεις. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε επίσης! MasterChef - Μαρία Λαζαρίδου: "Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα όπως εγώ"​

MasterChef – Η πρώτη δοκιμασία των ημιτελικών

Στην πρώτη δοκιμασία, οι πέντε επίδοξοι MasterChefs διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία «Follow the Chef» και κλήθηκαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τον «μαγειρικό ρυθμό» του καλεσμένου chef και Culinary Consultant του MasterChef 2023, Νίκου Θωμά.

O Νίκος Θωμάς αφού δοκίμασε τα πιάτα, αποφάσισε πως η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας τα κατάφεραν πολύ καλά κι έτσι θα συνέχιζαν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία.

MasterChef – Η δεύτερη δοκιμασία των ημιτελικών

Στη δεύτερη δοκιμασία προκρίθηκαν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκα, όπου ο νικητής θα έμπαινε στην τελική τριάδα του MasterChef 2023.

Τους δύο διαγωνιζόμενους περίμενε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής δια χειρός του καταξιωμένου καλεσμένου chef Γιάννη Λουκάκου.

Να θυμίσουμε, πως ο Γιάννης Λουκάκος ήταν στο παρελθόν κριτής στο MasterChef και τώρα επέστρεψε ως guest.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR