counter

MasterChef - Μαρία Λαζαρίδου: "Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα όπως εγώ"

 MasterChef - Μαρία Λαζαρίδου: "Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα όπως εγώ"
MasterChef - Μαρία Λαζαρίδου: "Η Μπέη δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα όπως εγώ"

Μετά την αποχώρησή της από το «MasterChef» η Μαρία Λαζαρίδου την Τρίτη 23/5 μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στην εμπειρία της, τη δεύτερη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, αλλά και στη Μαρία Μπέη η οποία κατάφερε να μπει στην τελική 5άδα.

MasterChef – Όσα είπε η Μαρία Λαζαρίδου μετά την αποχώρησή της

«Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι. Πέρασα καλά, ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά» είπε στην αρχικά η Μαρία Λαζαρίδου.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο».

Δείτε επίσης - MasterChef: Ενοχλημένη η Λαζαρίδου με τα σχόλια για τα φρύδια της: "Θα μου πέσουν τόσο που τα μελετάτε" 

Τέλος, η Μαρία Λαζαρίδου σχολίασε: «Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής. Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα» είπε τέλος η Μαρία Λαζαρίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Μαρία Λαζαρίδου μετά την αποχώρησή της από το Masterchef:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR