counter

MasterChef: Οι παίκτες αυτής της ομάδας είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του MasterChef αφού εκτός από την απρόσμενη ισοπαλία την Μπλε με την Πράσινη ομάδα, ακόμη μια ανατροπή ακολούθησε.

Αρχικά μετά την ισοπαλία των δυο αυτών ομάδων ήρθε μια δοκιμασία γευσιγνωσίας προκειμένου να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία και θα βγει για δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Στη συνέχεια, οι δυο χαμένες ομάδες Κόκκινη και Πράσινη έπρεπε να μονομαχήσουν μεταξύ τους προκειμένου να βγει μόνο μια ομάδα υποψήφια προς αποχώρηση.

Αρχικά το προβάδισμα έδειχνε να έχει η Κόκκινη ομάδα στη συνέχεια όμως αυτό ανατράπηκε και πέρασε μπροστά η Πράσινη με τα πράγματα όμως να αλλάζουν και πάλι με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Η πράσινη ομάδα ήταν εκείνη που για κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. Πριν προλάβουν όμως να πανηγυρίσουν οι παίκτες της, οι κριτές ακύρωσαν ένα πιάτο δίνοντας ακόμη τη μια ευκαιρία στην Κόκκινη ομάδα.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τη διαδικασία σχεδόν ταυτόχρονα με την Κόκκινη ομάδα να αρχίζει τους έξαλλους πανηγυρισμούς θεωρώντας ότι έχει κερδίσει.

Τότε ο Πάνος Ιωαννίδης επέβαλλε την τάξη και αφού εξέτασα τα πιάτα τελικά η ομάδα που κέρδισε ήταν η Πράσινη με τους παίκτες της Κόκκινης να είναι εκείνοι που βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR