counter

MasterChef: Άφωνοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Κοντιζά - "Έχει κι άλλο"

MasterChef: Άφωνοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Κοντιζά - "Έχει κι άλλο"
MasterChef: Άφωνοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Κοντιζά - "Έχει κι άλλο"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές προκειμένου να διαγωνιστούν στο Mystery Box.

Ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς αιφνιδίασε τους παίκτες και τους ανακοινώσεις που έκανε λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης! MasterChef: Η αμφιλεγόμενη αποχώρηση που δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα

«Σήμερα είναι ατομική η δοκιμασία, καθένας μαγειρεύει για τον εαυτό του. Ψάχνουμε το καλύτερο πιάτο. Αυτός που θα μαγειρέψει το πιο ολοκληρωμένο πιάτο κερδίζει 1.000 ευρώ. Έχει κι άλλο. Εκτός από τα 1.000 ευρώ, ο σημερινός νικητής θα είναι και ο πρώτος αρχηγός από τις δύο μπριγάδες. Οι Μπορντό και οι Γκρι επιστρέφουν. Έχει κι άλλο. Αυτός με το καλύτερο πιάτο θα ορίσει επίσης και τον αντίπαλο αρχηγό της άλλης ομάδας. Έχει κι άλλο. Οι δύο αρχηγοί θα έχουν ασυλία μέχρι την τελική 12άδα», είπε ο κριτής του MasterChef με τους παίκτες να μένουν άφωνοι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τότε τον λόγο και συμπλήρωσε:  «Μετά το πέρας της δοκιμασίας δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το χειρότερο πιάτο. Έχει κι άλλο; Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσετε αν δεν σας ενδιαφέρει η διεκδίκηση της αρχηγίας και αν θέλετε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να είστε προτεινόμενοι. Μένετε και μαγειρεύετε ή ανεβαίνετε στον εξώστη. Αφήνετε την αρχηγία και τα 1.000 ευρώ και ανεβαίνετε με ασφάλεια στον εξώστη;».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR