counter

Μαρίσα Βουλγαράκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη!

Μαρίσα Βουλγαράκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη!
Μαρίσα Βουλγαράκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη!

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε, το περασμένο Σάββατο, η Χριστίνα Λαμπίρη για να παρακολουθήσει την επίσημη προβολή της ταινίας «Sea Sorrow» της Vanessa Redgrave. Η παρουσιάστρια του Epsilon συνοδεύονταν από την κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη, σε μία σπάνια δημόσια κοινή εμφάνισή τους. 

Η Μαρίσα, η οποία έκλεισε πρόσφατα τα 26 της χρόνια, σπουδάζει εγκληματολογία στο εξωτερικό και όταν είναι στην Ελλάδα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την μητέρα της. Μαμά και κόρη ντυμένες κομψά πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR, ενώ η αλλαγή στη σιλουέτα της Μαρίσας ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς η ίδια έχει αδυνατίσει πολύ.

 

Σε παλιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για την μητέρα της, η νεαρή κοπέλα είχε δηλώσει: «Νιώθω περήφανη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λέξη που να περιγράφει καλύτερα αυτό που νιώθω. Είναι ο άνθρωπός μου και υπεύθυνη μαζί με τη γιαγιά μου και τον παππού μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα. Εισέπραξα αγάπη άνευ όρων. Πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερή για την οικογένεια που έχω. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Η μητέρα μου μού έμαθε ότι τίποτα στη ζωή μας δεν είναι μόνιμο, γι’ αυτό και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για ότι θέλουμε να πετύχουμε και να στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας πόδια».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λαμπίρη

Λαμπίρη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR