counter

Μάριος Αθανασίου: Αλλιώτικα γενέθλια για τον ηθοποιό! "Να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά…"

Μάριος Αθανασίου: Αλλιώτικα γενέθλια για τον ηθοποιό! "Να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά…"
Μάριος Αθανασίου: Αλλιώτικα γενέθλια για τον ηθοποιό! "Να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά…"

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Σάββατο 5/8 ο Μάριος Αθανασίου αλλά όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα ζει διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές.

Ο ηθοποιός στην ανάρτηση ευχαρίστησε όλους εκείνους που του ευχήθηκαν ενώ μίλησε για μία πλευρά του ανθρώπου που δεν την βλέπουμε συχνά στα social media.

Μάριος Αθανασίου – Το βίντεο για τα ξεχωριστά γενέθλιά του - Όσα είπε

«Σήμερα είναι 5 Αυγούστου. Είναι η μέρα των γενεθλίων μου και κάνω αυτό το βιντεάκι για τις ευχές που μου έχετε στείλει. Και την αμέριστη αγάπη που μου δείχνετε, πραγματικά ευχαριστώ. Αλλά δεν κάνω μόνο για αυτό βίντεο, θα μπορούσα να σας το είχα γράψει. Θα μπορούσα επίσης να ανεβάσω μια φωτογραφία από ένα υπέροχο μέρος, να το κάνω να φαίνεται όλο ειδυλλιακό και υπέροχο. Να μιλάω πάντα για ευτυχία, χαρά, αγάπη και ομορφιές που μπορεί να περνούν οι άνθρωποι. Απλώς φαντάζομαι επειδή πολλές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και στο διαδίκτυο δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε αυτό, να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά.

Δείτε επίσης - Μάριος Αθανασίου: "Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες"

Δηλαδή μπορεί η χρονιά που πέρασε ή τα γενέθλιά σου να μην σε βρίσκουν στην καλύτερή σου φάση, όπως μπορεί να είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο δύσκολα, μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως θες, να έχεις πράγματα στο μυαλό σου. Να έχεις στεναχώριες, να μην είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. Μπορεί να συμβαίνουν αυτά και να συνεχίζεις να είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που αγωνίζεται και προσπαθεί να κάνει τα πράγματα όσο καλύτερα μπορεί.

Συμβαίνει κι αυτό! Μπορεί να υπάρχει και να μην αισθάνεστε ποτέ άσχημα, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα. Και να συνεχίζετε να αγωνίζεστε! Τα καλύτερα έρχονται, πάντα» είπε ο Μάριος Αθανασίου στο βίντεο που ανέβασε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Μάριος Αθανασίου στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά του:

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR