counter

Μάριος Αθανασίου: "Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες"

Εκτός ελληνικού κοινοβουλίου έμεινε ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος κατέβαινε υποψήφιος στις φετινές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «το Πρωινό» μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και την εμπειρία του στην πολιτική όλο αυτό το διάστημα αποκαλύπτοντας πως είναι στεναχωρημένος που δεν εκλέχτηκε.

Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου μετά την μη εκλογή του

«Ο κόσμος που τα δεν φταίει και με όλους μου τους φίλους που συζητάω ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να πει κάποια πράγματα, προφανώς δεν τα είπε καλά από την στιγμή που ο κόσμος δεν το κατάλαβε το λάθος είναι δικό μου. Όταν λέω δικό μου εννοώ προσωπικά δικό μου. Φταίω και εγώ που δεν στο μεταδίδω» είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός για το αν στεναχωρήθηκε που δεν εκλέχτηκε ανέφερε: «Είναι λίγο περίεργο, πρωτόγνωρο, πολύ ενδιαφέρον βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά κάτι διαφορετικό, στεναχωρήθηκα θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες μετά θα πάρω τα πάνω μου».

Δείτε επίσης - Εκλογές 2023: Οι Έλληνες celebrities που μένουν εκτός βουλής

Σχετικά με το αν θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική ο Μάριος Αθανασίου ξεκαθάρισε: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, με τα πολιτικά ενεργός θα συνεχίσω να είμαι όπως ήμουνα και πριν και σαν πολίτης και ενεργός στο ΣΥΡΙΖΑ τις επιλογές μου μετά θα σκεφτώ πολύ αργότερα τώρα προέχουν οι επόμενες εκλογές».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR