counter

Μαρία Σολωμού: "Με ρωτάνε γιατί δεν κάνω OnlyFans. Ρώτησα τον γιο μου αν ξέρει τι είναι και μου λέει…"

Η Μαρία Σολωμού στο νέο της podcast μίλησε για τα στερεότυπα, τις σχέσεις, το Οnlyfans αλλά και τον Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Ένα απόσπασμα από αυτά που είπε η Μαρία Σολωμού προβλήθηκαν σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Δείτε επίσης! Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίoυ: Ποζάρουν μαζί χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Photos)

Όσα είπε η Μαρία Σολωμού

«Μου έχουν στείλει κάτι μηνύματα και με ρωτάνε γιατί δεν κάνω onlyfans, ήταν ο γιος μου στο σπίτι και τον ρώτησα αν ξέρει τι είναι. Πετάγεται πάνω και μου λέει, “τι σχέση έχεις εσύ με αυτές τις βλακείες”, έψαξα, ρώτησα και έμαθα τι είναι… Δε θα ξεχάσω ποτέ γνωστό γυναικείο περιοδικό που όλα τα άρθρα ήταν “10 τρόποι να τρελαθεί με την πάρτη σου”, όλα ήταν μόνο πως εμείς θα κάνουμε κάτι για να τον κρατήσουμε, να του αρέσουμε.

Υπάρχει όλο αυτό το πατριαρχικό, το παλιό που έχει μείνει της γιαγιάς μου, το “κάνε λίγο υπομονή” ή “πρέπει να κάνεις αυτό”. Και δε το βλέπω μόνο σε συνομήλικούς μου, το βλέπω και στην πιο κάτω γενιά 30-40. Υπάρχει και σε αυτούς…. Η μάνα μου όταν συνειδητοποίησε ότι δε ξέρω να βράζω ούτε αβγό και προσπάθησε να μου μάθει να μαγειρεύω και αρνήθηκα, νομίζω ότι δε μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό σαν πληροφορία στον σκληρό της.

Δε τα πάω καλά με τη τεχνολογία γενικά, σε σημείο που αυτοσαρκάζομαι. Όταν είναι να ανάψω το μάτι στέλνω στην κολλητή μου φωτογραφία και τη ρωτάω αν το έχω ανάψει σωστά. Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν και μόνες τους, οι άντρες δεν το έχω δει.

Την ατάκα “δεν είμαι για σχέση” την ακούω από τα ’90s και τη σιχαίνομαι. Εγώ έχω πει εδώ και πέντε χρόνια ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση, γενικώς.  Την ώρα που θα δεις τον άλλον και θα τον θες, θα είσαι σε σχέση ήδη. Και σχέση δε λέμε το πρακτικό, αλλά το ουσιαστικό, το συναισθηματικό δέσιμο. Δε θα ξεχάσω ποτέ με τον Μάριο Αθανασίου που λέγαμε, “θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας” και έμεινα έγκυος. Δε θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου.

Δεν έχω ωραία ιδέα για τον εαυτό μου. Δε θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφη ή θεάρα. Θεωρώ ότι είμαι τυπάρα. Έχει τύχει να φάω άκυρο από άνθρωπο που δε θα τον κοίταζα ποτέ, από ανθρώπους που δεν τους το ‘χεις. Συνήθως, με μαθηματική ακρίβεια, αυτό που θέλει ο συγκεκριμένος που δε σε θέλει, είναι αυτό που μπορεί να θεωρηθεί και λίγο λιγότερος από εμένα», είπε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR