counter

Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίου: Ποζάρουν μαζί χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Photos)

Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίου: Ποζάρουν μαζί χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Photos)
Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίου: Ποζάρουν μαζί χρόνια μετά τον χωρισμό τους (Photos)

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά" με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Τουμασάτου έγινε χθες Τρίτη 5/12 στο θέατρο Coronet και εκεί βρέθηκαν και ο Μάριος Αθανασίου με την Μαρία Σολωμού, οι οποίοι είναι στενοί της φίλοι.

Οι ηθοποιοί, που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και χρόνια, δταηρούν άριστες σχέσεις και μάλιστα, πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR. Όπως θα δείτε, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα χαλαρό και ευδιάθετο, ενώ φαίνεται πως λίγο πριν συζητούσε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριος Αθανασίου και η Μαρία Σολωμού, έχουν μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο ο οποίος είναι φοιτητής, ενώ πριν έμενε με τον πατέρα του. 

«Το παιδί ήταν δυο χρονών. Ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο, δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”», ανέφερε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της παλαιότερα για τον χωρισμό και αποκάλυψε την αντίδραση που είχε ο γιος τους, τον πρώτο καιρό του χωρισμού.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού: "Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου"

 

«Την ημέρα που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του, ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια. Ήρθε και έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι. Εγώ από την άλλη μεριά, να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…”. Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του για έναν χρόνο», είχε πει η ηθοποιός. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

Κατερίνα Θεοχάρη, Μαριάννα Τουμασάτου, Μαρία Σολωμού​

Κατερίνα Θεοχάρη, Μαρία Σολωμού

Photo Credits: PAPADAKIS PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR