counter

Μαρίνα Σάττι: "Ο μπαμπάς μου μένει πλέον στο Σουδάν και βρισκόμαστε μόνο όταν έρχεται εδώ"

Μαρίνα Σάττι: "Ο μπαμπάς μου μένει πλέον στο Σουδάν και βρισκόμαστε μόνο όταν έρχεται εδώ"
Μαρίνα Σάττι: "Ο μπαμπάς μου μένει πλέον στο Σουδάν και βρισκόμαστε μόνο όταν έρχεται εδώ"

Όπως έκανε γνωστό η ΕΡΤ την Τρίτη (24/10), η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Κρήτη. Ήρθα να σπουδάσω αρχιτεκτονική, αλλά η μουσική είναι αυτή που με γεμίζει. Ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν και η μαμά μου από την Ελλάδα. Στο σπίτι υπήρχαν διαφορετικές γλώσσες, μουσικές και συνταγές μαγειρικής» είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Διαβάστε επίσης: Mαρίνα Σάττι: Τα τραγούδια, η καταγωγή και η συμμετοχή στην Εurovision

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε στη συνέχεια πως πήγαινε σε σχολείο που μάθαιναν αραβικά και όπως είπε, όλοι της οι συμμαθητές ήταν από όλο τον κόσμο και μιλούσαν όλες τις γλώσσες.

Κατόπιν η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην οικογένειά της.

«Από το Σουδάν αυτό που έχω κρατήσει είναι τα έντονα χρώματα και από την Ελλάδα τα πρότυπα της μαμάς μου και της γιαγιάς μου που είναι η επιμονή και η δυνατότητα. Ο μπαμπάς μου μένει πλέον στο Σουδάν. Έχουν χωρίσει με τη μαμά μου. Έχω αρκετά χρόνια να πάω στο Σουδάν, με τον πατέρα μου βρισκόμαστε μόνο όταν έρχεται εδώ. Έχω μία μικρή αδελφή από τον καινούργιο γάμο του μπαμπά μου, που είναι 14 χρονών. Μιλάμε συχνά. Είναι περήφανη για εμένα και λέει ότι έχει μία αδελφή τραγουδίστρια» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι.

Τέλος, όπως είπε η τραγουδίστρια, όταν κάνει συναυλίες στο εξωτερικό νιώθει πολύ ωραία. «Η γλώσσα της μουσικής είναι η πιο δυνατή γλώσσα. Ο κόσμος που δεν μιλάει ελληνικά, χορεύει και το ζει μαζί μας» τόνισε η Μαρίνα Σάττι.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR