counter

Μαρίνα Πατούλη: Αποχώρησε από το J2US και ρίχνει τα “καρφιά” της για την κριτική επιτροπή

Αναπάντεχη ήταν η χθεσινή οικειοθελής αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη από το J2US, καθώς μπήκε στο σόου πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας, ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν γιατί εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αυτό αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες στιγμές, δεν το έχω με το τραγούδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην ανακοίνωσή της πως αποχωρεί από το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Το πρωί της Κυριακής η ίδια μίλησε στον Θανάση Πασσά και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ρίχνοντας τα “καρφιά” της για την κριτική που της άσκησε η επιτροπή.

«Δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος, μένουμε ακόμη ζωντανοί στην σκηνή», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR