counter

Ελεονώρα Μελέτη για Μαρίνα Πατούλη: "Μιλάμε για την απόλυτη απόρριψη, βασανιστικό να μη σου αρέσει ο εαυτός σου"

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το δικό της σχόλιο, μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας 1/4, με αφορμή μια φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των φίλτρων που είχε.

«Μιλάμε για την απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου… Μπορεί να μη κάνει κακό σε εμάς, αλλά εγώ στεναχωριέμαι. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μη σου αρέσει ο εαυτός σου. Το λέω και στην κα Πατούλη και ειδικά στα νέα κορίτσια. Πετάξτε αυτό το πράγμα από πάνω σας. Πραγματικά.. Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι. Δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται άλλοι, όταν το κάνουν αυτό; Αυτό που είμαι οφείλω να το αγαπάω για να είμαι ευτυχισμένη.

Είναι λάθος όνειρο να θες να είσαι κάτι που δεν είσαι. Όνειρο είναι να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι και να νιώθεις καλά. Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media. Είναι τρομερή αρρώστια αυτό. Και καλά οι πιο ώριμες από εμάς, τα νέα κορίτσια που τα βλέπω εγώ φιλτραρισμένα και λέω Χριστέ μου, τα κορίτσια αυτά τι ζημιά κάνουν μέσα στη ψυχή τους με όλο αυτό το φίλτρο που χρησιμοποιούν. Για εμένα, θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή να βάλει ένα μέτρο και ένα φρένο σε όλες αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, να μπουν όρια στην χρήση της παραποίησης της εικόνας» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη, στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR